Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 09:45

Δύο ακόμα ''βαριά'' ονόματα είναι έτοιμοι για τη Μήλο

Δύο ακόμη γνωστοί στις Κυκλάδες από το 4ο και 5ο Portarathlon έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους να βρεθούν στην Μήλο για προετοιμασία ενός μήνα και φυσικά να αγωνιστούν στο meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μήλου στις 11 και 12 Μαΐου.

Πρόκειται για την Anna McCauley (4η στο Portarathlon το 2023) και τον Howard Bell (5ος στο Portarathlon το 2023)

Οι δύο αθλητές, η Ιρλανδή και ο Σκοτσέζος, είναι μέλη μιας ομάδας αθλητών των συνθέτων και επιθυμία τους είναι όλοι μαζί να βρεθούν στις Κυκλάδες τον Μάιο.

Ειδικά ο Howard Βell θεωρεί ότι ο αγώνας αυτός στις Κυκλάδες του ταιριάζει, καθώς το 2023 ήρθε με ρεκόρ 6.984 βαθμούς και έφυγε από τον αγώνα με 7.470.

Για τους διοργανωτές του αγώνα ο συνδυασμός του προπονητικού τουρισμού με το αγωνιστικό σκέλος είναι το ιδανικό σενάριο και ένας από τους μεγάλους στόχους που είχαν τεθεί εξ αρχής, δηλαδή ένα διεθνές meeting στις Κυκλάδες να αποτελέσει την αφορμή φιλοξενίας αθλητών κυρίως από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης για προετοιμασία.

Ευχή όλων είναι οι υποδομές και η παροχή υπηρεσιών να συμβάλουν στην καθιέρωση των Κυκλάδων ως τόπων προετοιμασίας αθλητών και αθλητριών

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares