Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 01:07

Με Μπάκα σε αγώνες δρόμου και Σκίκου στο επί κοντώ ο Παμμηλιακός

Ο δρομέας μας Βασίλης Μπάκας, αθλητής του μαραθωνίου είναι η πρώτη συμμετοχή του Παμμηλιακού σε αγώνες δρόμου για το 2024.

Ο ικανότατος δρομέας, πατέρας δύο παιδιών και αξιωματικός του στρατού επανήλθε μετά από αποχή ενός έτους λόγω τραυματισμού με την αξιοπρεπή επίδοση 1 ώρα 14 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα στον ημιμαραθώνιο της Αιγιαλείας ο οποίος διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο Αίγιο.

Επόμενος στόχος του Βασίλη είναι η συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα και στο οποίο για πρώτη φορά ο Παμμηλιακός θα κατέβει με πλήρη ομάδα στις κατηγορίες των Αντρών και των Γυναικών αλλά και με παρουσίες στις μικρότερες κατηγορίες

Παρουσία και στο επι κοντώ για τον Παμμηλιακό

Στο πιο θεαματικό και απαιτητικό αγώνισμα του στίβου, στο επι κοντώ δηλώνει παρουσία από φέτος ο Παμμηλιακός.

Αυτό χάρη στην πρώτη εμφάνιση με τα χρώματα του συλλόγου της μικρής Ελένης Σκίκου η οποία πήρε μέρος στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

Πρώτη της εμφάνιση και της ίδιας στο αγώνισμα, καθώς μετράει "θητεία" στο αγώνισμα μόλις 4 μηνών και κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.20.

Για την μόλις 14 ετών αθλήτρια του συλλόγου το ατομικό της ρεκόρ είναι και ρεκόρ συλλόγου για όλες τις κατηγορίες, δηλαδή Κ16, Κ18, Κ20, Κ20 και γυναικών.

Επόμενη συμμετοχή της αθλήτριας μας στην ημερίδα της 28ης Ιανουαρίου πάλι στον Άγιο Κοσμά όπου θα προσπαθήσει να καταρρίψει το πρόσφατο ατομικο΄της ρεκόρ.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares