Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 23:49

Με 8 δρομείς ο ΑΟ Μυκόνου στο μαραθώνιο της Αθήνας


mara8onios george

Οκτώ δρομείς του τμήματος ενηλίκων του ΑΟ Μυκόνου πρόκειται να αγωνιστούν στο μαραθώνιο της Αθήνας και στις μικρότερες αποστάσεις που θα διοργανωθούν στις 11 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον πρωταθλητή μας, τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιώργο Πάνο ο οποίος 40 μόλις μέρες μετά τα 250 χιλιόμετρα του Σπαρτάθλου θα πάρει μέρος σε έναν ακόμη μαραθώνιο, σε μια απόσταση που για αυτόν είναι αγώνας ταχύτητας, τον Μιχάλη Πρεβενιό στον 3ο μαραθώνιο της αθλητικής του καρριέρας, τον Στέφανο Αντωνίνη και τον Γιώργο Δρόσο οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη απόσταση. Ήδη ο Στέφανος Αντωνίνης αγωνίστηκε στον ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης και τερμάτισε άνετα σε δύο ώρες και 15 λεπτά. Στις παράλληλες εκδηλώσεις, στα δέκα χιλιόμετρα αγωνίζονται οι Νίκος Παπουτσάς ο οποίος έχει επανέλθει δριμύτερος και με μεγάλη όρεξη για συμμετοχή σε αγώνες δρόμου, ο Άκης (Ιάκωβος) Κουσαθανάς ο οποίος έχει ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων το καλοκαίρι και το νέο απόκτημα του συλλόγου η Κωνσταντίνα Αραπατσάκου. Τέλος, στα πέντε χιλιάδες μέτρα θα αγωνιστεί ο Ευγένιος Μονεμβασίτης ο οποίος αν και αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το τελευταίο διάστημα και έχασε αρκετές προπονήσεις, θα δώσει το παρόν μεταθέτοντας τους μεγάλους του στόχους για τους επόμενους αγώνες του.

giorgos-panos

Αγώνα απόστασης 10.000 μέτρων ζήτησε το τμήμα στίβου του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου από την ομοσπονδία του στίβου, τον ΣΕΓΑΣ, να του ανατεθεί για τη νεα αγωνιστική περίοδο του 2013. Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση των Δηλείων που απευθύνονται σε παιδιά συλλόγων ηλικίας από 9 εώς 13 ετών ο στίβος της Μυκόνου επεκτείνει τη δράση του σε αγώνες άλλης μορφής. Ο αγώνας των 10.000 μέτρων θα διοργανωθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει ο ΣΕΓΑΣ, και η οποία θα είναι κάποια Κυριακή τον προσεχή Φεβρουάριο ή Μάρτιο και θα απευθύνεται σε όλους τους δρομείς, πρωταθλητές ή ερασιτέχνες. Στόχος του στίβου του ΑΟΜυκόνου είναι αυτός ο δρομικός αγώνας να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares