Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 08:53

Δήλεια 2012 με διοργανωτή τον ΑΟ Μυκόνου!

dileia-tre3imo-2012-2

Ο Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τους αγώνες στίβου «Δήλεια».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο, στις 13 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσουν στις 16:30. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 26 ατομικά αγωνίσματα και 4 σκυταλοδρομίες για τις κατηγορίες μίνι και Β΄, δηλαδή για ηλικίες από 9 ετών μέχρι 13, τόσο για τους παμπαίδες όσο και για τις παγκορασίδες.

Την περασμένη χρονιά πήραν μέρος εκτός από τον ΑΟΜυκόνου, τα σωματεία ΟΦΗ, ΟΦΚΑ Οδυσσέας, ΕΚΑ Δωδώνη και ΑΓΣ Ιωαννίνων, με περισσότερα από 100 παιδιά. Φέτος, αναμένεται να πάρουν μέρος πολύ περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες καθώς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή σύλλογοι όπως ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο ΓΣ Κηφισιάς, ο ΓΑΣ Χολαργού, ο Ελευθέριος Βενίζελος Χανίων, ο Ανδριακός, ο Πανιώνιος, ο Παμηλιακός, ο ΣΑΚ Αθηνών, ο ΓΣ Βόλου, ο Ερμής Σχηματαρίου, ο Πίνδαρος Θηβών, ενώ θα επαναλάβουν τις συμμετοχές τους ο ΟΦΗ, ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας, η ΕΚΑ Δωδώνη και ο ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Στους αγώνες θα απονεμηθούν κύπελλα στους πρώτους νικητές και μετάλλια στους τρεις πρώτους, ενώ εξωαγωνιστικά θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Το 2012, ο σύλλογός μας είχε κατακτήσει τρεις πρώτες θέσεις με τους Καραγιάννη Παναγιώτη (1.000 μέτρα), Μονογιού Αμαρυλλίδα (μπαλάκι παγκορασίδων μίνι) και τη σκυταλοδρομία 4 Χ 50 στους παμπαίδες μίνι. Φέτος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εμφάνιση αθλητών μας όπως η Μαρία Νάζου, η Σοφιλένα Πελτετζή, η Στεφανία Μοτσάνου, η Αμαρυλλίδα Μονογιού, η Μαρίνα Ζουγανέλη, ο Μιχάλης Καραγιάννης, ο Νίκος Λυκούρης, ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο Λευτέρης Μάτζιαρης, η Μαρία Θεοδωροπούλου, η Στεφανία Τζέλλου, η Κατερίνα Πολυκανδριώτη κ.α.

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΠΑΠΠΑΣ


Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares