Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 00:00

Στις 25 Σεπτεμβρίου ο αγώνας σφαιροβολίας στη Σίφνο

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί ο αγώνας σφαιροβολίας στην Σίφνο, μια διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί με συνδιοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, τον Δήμο Σίφνου και τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ.

Ο αγώνας αυτός ο οποίος θα λάβει χώρα σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στον Αρτεμώνα της Σίφνου θα περιλαμβάνει το κλασικό αγώνισμα της σφαιροβολίας για τις κατηγορίες Αντρών και Γυναικών και για τον λόγο αυτόν θα μεταφερθεί βαλβίδα ρίψεων από την Αθήνα.

Θα πλαισιωθεί από άλλες εκδηλώσεις, ομιλίες αλλά και αθλητικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες έτσι ώστε η Σϊφνος εκείνο το διήμερο να γνωρίσει πολύπλευρα τον αθλητισμό και τις διαστάσεις του.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι από την πρώτη χρονιά ο αγώνας σφαιροβολίας της Σϊφνου να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα και οι διοργανωτές είναι ήδη σε επαφή, μέσω του ΣΕΓΑΣ με τις ομοσπονδίες των ευρωπαϊκών χωρών για να τους ενημερώσουν για τους όρους και τις προϋποθέσεις του αγώνα.

Σημαντική θα είναι η συνεισφορά των αθλητών των ρίψεων των Κυκλάδων, του Γιώργου Αντωνίου του ΑΟ Μυκόνου, του Παναγιώτη Ακτύπη και του Μιχάλη Σταματόγιαννη του Πανναξιακού και του Γιάννη Βασιλόπουλου, του Συριανού αθλητή που αγωνίζεται με τον Πανιώνιο, οι οποίοι με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους θα συμβάλουν στην διοργάνωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης που σκοπό έχει την καθιέρωση της σε ετήσια βάση

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares