Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 01:19

Πανναξιακός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση στους χορηγούς του τμήματος στίβου

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πορεία και στις επιτυχίες της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης, λόγω υγειονομικής κρίσης, αγωνιστικής χρονιάς 2020-21.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (αντιδήμαρχο κ.Κατσαρά) για την κάλυψη των εξόδων διαμονής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Κ20-Κ18 (Θεσσαλονίκη-Βόλος) την εταιρία Dole για την χορηγία του πρωταθλητή μας Ανδρέα Δημητράκη, την εταιρία Kerras Cruises για την χορηγία της πρωταθλήτριας Μπελιμπασάκη Μαρίας, την εταιρία Koutelieris Super Market για την χορηγία του ρουχισμού του αγωνιστικού τμήματος, την εταιρεία Expert Naxos BOYTΣΙΝΟΣ για την χορηγία του ρουχισμού των ακαδημιών στίβου ,το Πρότυπο Φροντιστήριο Μαθηματικών για την χορηγία του χειμερινού ρουχισμού του προαγωνιστικού τμήματος, τις εταιρίες Blue Star Ferries και Seajets για τη χορηγία εκπτωτικών και μηδενικών εισιτηρίων της μετάβασης των αθλητών ,την E.A.Σ. Νάξου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου) για κάλυψη μέρους των εξόδων των πρωταθλημάτων, την HelloGreece.gr του Δημήτρη Καρούση για επανειλημμένες χορηγίες, το Cine Naxos για την χορηγία του ρουχισμού της πρωταθλήτριας Ιωάννας Μάλλη και τον απλό Ναξιώτη φίλαθλο για την σημαντική ενίσχυση του τμήματος στίβου με την αγορά των αντίστοιχων καρτών ενίσχυσης.

Τέλος την εταιρία Αrmakolas Moto για τη χορηγία της πρωταθλήτριας Ανέστη Ελίνας και του ρουχισμού της ομάδας για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Θεωρούμε ότι η παρουσία του τμήματος στα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα υπήρξε επιτυχημένη με μετάλλια, διακρίσεις και αξιόλογες επιδόσεις.

για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο έφορος στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης​ Τομπάς Πλάτων

215795228 1928931953926387 7129749617314066250 n

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares