Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 22:09

Πανναξιακός Α.Ο.: Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία στίβου

Το τμήμα στίβου του Πανναξιακού ΑΟ χαιρετίζει την έναρξη των ακαδημιών στίβου του συλλόγου αλλά και των προαγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων του.

Η έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες θα γίνει από 1η Σεπτέμβριου και ώρα 17.00 με 19.30 καθημερινώς πλην Σαββάτου και Κυριακής.Πληροφορίες για την κατανομή των τμημάτων ανά ηλικία, στα τηλέφωνα 6944652667 (Τομπάς Πλάτων) και 6946502510(Θεοδοσίου Δημήτριος).

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για την είσοδο στο στάδιο και τις προπονήσεις θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα (αντισηπτικά χώρου,αποστάσεις μεταξύ των μικρών αθλητών) και μάσκες προσώπου μόνο για την είσοδο στο στάδιο και όχι για τις προπονήσεις.

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει πιστοποιητικό από παιδίατρο για απουσία συμπτωμάτων covid.

Τέλος τονίζουμε ότι θα δημιουργηθούν τμήματα ανάλογα με τα αγωνίσματα ρίψεων,αλμάτων και δρόμων,Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών θα ανακοινωθούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν την λειτουργία των τμημάτων την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι επιτυχίες της ομάδας στίβου μας καθιστούν περισσότερο υπεύθυνους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις πολύ καλές επιδόσεις των τμημάτων.

Για το Δ.Σ.,

     Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας                 Ο Έφορος Στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης                 Στρατούρης Νικόλαος                  Τομπάς Πλάτων

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares