Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 16:08

Η εταιρία DOLE και φέτος στο πλάι του Πανναξιακού

Καλωσορίζουμε τη Dole ως Silver Sponsor της ομάδας μας για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.

Η Dole Food Company, Inc. κατέχει την υψηλότερη θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία άριστης ποιότητας φρέσκων φρούτων και λαχανικών, έχοντας ως βασική αρχή της την ποιότητα και βρίσκεται τα τελευταία χρόνια αδιάκοπα στο πλευρό του Πανναξιακού Α.Ο. και κυρίως στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου.

Η δέσμευση για ποιότητα ενισχύεται και υποστηρίζεται από ολοκληρωμένα προγράμματα για την εγγύηση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω αυστηρών συστημάτων ελέγχου της ποιότητας, υπερσύγχρονων μεθόδων παραγωγής και μεταφοράς, συνεχών βελτιώσεων μέσω έρευνας και καινοτομίας, επιστημονικών προγραμμάτων προστασίας της συγκομιδής, φροντίδας προς τους συνεργάτες, τις κοινότητες και το περιβάλλον.

Η εταιρεία Dole έχει αναπτύξει ένα ευρύ επιχειρησιακό πρόγραμμα για την κοινωνική ευθύνη - από την υγειονομική περίθαλψη και την παροχή πόσιμου νερού για τους συνεργάτες της έως εθνικά προγράμματα εκπαίδευσης - μέρος του οποίου είναι και ο αθλητισμός, αποτελώντας αρωγό των προσπαθειών και των επιτυχιών της Χρυσής ομάδας Στίβου του Πανναξιακού Α.Ο. και πρωταθλητών όπως ο Ανδρέας Δημητράκης, η Μαρία Καβαλιέρου, η Ιωάννα Μάλλη και η Μαρία Μελιμπασάκη.

Πανναξιακός Α.Ο. και Dole συνεχίζουν να πορεύονται #mazi στη Γ' Εθνική και στα κορυφαία meeting Στίβου. Ευχαριστούμε τη Dole για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και για όλα όσα θα επακολουθήσουν και καλούμε όλο τον κόσμο του Πανναξιακού να στηρίξει τους χορηγούς μας.

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares