Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 09:54

Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές του Περικλή Καβαλιέρου.

stivos_pammiliakos_paides

Με 2 μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο, ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά οι μικροί αθλητές που γυμνάζονται υπό την καθοδήγηση του Περικλή Καβαλιέρου.

«Μετά από πολλά χρόνια ο Μηλέικος στίβος επανήλθε σε υψηλές  διακρίσεις σε σημαντικούς αγώνες ανά το Πανελλήνιο με τον πιο ελπιδοφόρο τρόπο, που απορρέει από το νεαρό της ηλικίας των αθλητών.» δήλωσε για τις επιτυχίες ο Περικλής Καβαλιέρος.

«Οι διακρίσεις σε σημαντικούς αγώνες με την κατάκτηση μεταλλίων (Θήβα – Παλλήνη – Σχηματάρι) οι εντυπωσιακές  επιδόσεις των λιλιπούτειων αθλητών,  τα μεγάλα περιθώρια  εξέλιξης  των,  αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις  και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.»

Οι Μαρία Καβαλιέρου, Ιωάννα Μάλλη, Μαριλίζα Νομικού, Βήχου Κατερίνα, Μάλλη Μαρία Καβαλιέρος Μάνος, και Ντούλας Κρίστιαν  με τον προπονητή τους Περικλή Καβαλιέρο  και παρουσία των γονέων τους συμμετείχαν σε αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο Ερμής Σχηματαρίου στο εντυπωσιακό στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας» στο Σχηματάρι. Στους παραπάνω αγώνες συμμετείχαν 170 αθλητές από τους συλλόγους ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ΑΚΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΓΑΣ ΩΡΩΠΙΩΝ, ΑΣ ΑΥΛΩΝΑΣ, ΑΓΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, και ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ.

Οι μικροί μας αθλητές παρά την έλλειψη εμπειρίας, ξεδίπλωσαν τα σπουδαία προσόντα τους πετυχαίνοντας τις παρακάτω επιδόσεις:

Η 9χρονη Μαρία Καβαλιέρου  (1η νικήτρια στην Θήβα με 3,73) με την ίδια ακριβώς επίδοση κατετάγη 3η , ενώ η  11χρονη Βήχου Κατερίνα  κατετάγη 4η με επίδοση 3,56.

Η 11χρονη σπρίντερ Μαριλίζα Νομικού  στον πρώτο της αγώνα έξω από την Μήλο  με  εντυπωσιακή επίδοση 9,25 στα 60μ (3η στην σειρά της)  κατετάγη 4η χάνοντας για λίγα εκατοστά ακόμη και την 1η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα η 9χρονη Καβαλιέρου Μαρία με επίδοση 9,55 (1η στην σειρά της) κατετάγη 6η, ενώ η ρίπτρια Ιωάννα Μάλλη έφερε στο ίδιο αγώνισμα επίδοση 10,85.

Οι παραπάνω αθλήτριες Καβαλιέρου-Νομικού-Μάλλη-Βήχου  με επίδοση  31,50  κατέκτησαν την 2η θέση  και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ50 χάνοντας στο νήμα την 1η θέση από τον Πίνδαρο Θηβών, κερδίζοντας σπουδαίες ομάδες του Ν.Βοιωτίας και Ευβοίας .

Ο 9χρονος αθλητής των αποστάσεων Καβαλιέρος Μάνος  (3ος στην Θήβα με 2,16) με νέο  ατομικό ρεκόρ 2,14 στα 600 μ κατετάγη 5ος μεταξύ μεγαλυτέρων αντιπάλων,  ενώ ο  9χρονος σπρίντερ  Ντούλας  Κρίστιαν με επίδοση 9,35  στα 60μ κατέτάγη και αυτός 5ος.

Επίσης στους παραπάνω αγώνες αγωνίσθηκε  για απόκτηση εμπειρίας και η 8χρονη Μάλλη Μαρία που συμμετείχε στο αγώνισμα του μήκους και στα 60μ, ενώ την τελευταία στιγμή ακύρωσαν την συμμετοχή τους τα 3 αδέλφια Κρομύδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αθλητές ηλικίας 9-11 χρονών γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο, ανήκουν στην αγωνιστική κατηγορία των Μίνι Παμπαίδων – Παγκορασίδων, είναι ανεξάρτητοι αθλητές (προς το παρόν) και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του κέντρου να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Προπονητής, οι γονείς των αθλητών καθώς και τα ίδια τα παιδιά ευχαριστούν το Πρόεδρο  του Ερμή Σχηματαρίου κ. Τάκη Θεοδώρου και τον Έφορο στίβου Καρυλή Γεώργιο για το ενδιαφέρον τους   την  άψογη φιλοξενία τους και την παροχή γεύματος.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ 1-6-2011 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΗΛΟΥ

Οι παραπάνω αθλητές συμμετείχαν και στους αγώνες στίβου που διοργάνωσε ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ στο στάδιο της Μήλου  στις 1-6-2011 παρουσία και του Δημάρχου  κ.Γεράσιμου Δαμουλάκη κατακτώντας εύκολα όλες τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ

Μάλλη Μαρία 1η στα 40μ με 7,51 και 1η στο μήκος με 2,89 στα κορίτσια Α και Β Δημοτικού.
Καβαλιέρου Μαρία 1η στα  40μ με 6,64 και 1η στο μήκος με 3,72 στα κορίτσια Γ Δημοτικού
Μαριλίζα Νομικού 1η στα 50μ με 7,84 και 1η στο μήκος με 3,83 στα κορίτσια Δ Δημοτικού
Βήχου Κατερίνα 1η στα 60μ με 9,69 στα κορίτσια Ε και Στ Δημοτικού
Ιωαννα Μάλλη  1η στο μπαλάκι  με την εντυπωσιακή βολή των 33,50μ
Ντούλας Κρίστιαν 1ος στα 40μ  με 6,45 και 1ος στο μήκος με 3,51 στα αγόρια Β και Γ Δημοτικού
Κρομύδας Σωτήρης 1ος στο μήκος με 3,65 και στο μπαλάκι  με 30,40.

Το εντυπωσιακότερο αγώνισμα της ημερίδας ήταν τα 1000μ αγοριών  όπου ο 11χρονος Κρομύδας Σωτήρης  σε μία συγκλονιστική κούρσα νίκησε  στο νήμα με 3,56,78  έναντι 3,56,98 τον 9χρονο Καβαλιέρο Μάνο .

Η έλλειψη Βαλβίδων ριπτικών αγωνισμάτων (βγήκαν και δεν ξαναμπήκαν μετά την τοποθέτηση του χλοοτάπητα) η έλλειψη αθλητών  ριπτικών αγωνισμάτων, η παντελώς έλλειψη αγοριών αθλητών του ΠΑΣ (από όλο το Δημοτικό σχολείο συμμετείχαν  μόνο 4 αγόρια ) η έλλειψη αθλητών και αθλητριών σε αγωνίσματα αποστάσεων πρέπει να  δημιουργήσουν προβληματισμό  στους διοικούντες του Παμμηλιακού για το  μέλλον.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares