Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 10:07

Συγχαρητήρια από τη ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων σε Πανναξιακό ΑΟΝ

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων για να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές τους προπονητές του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη διακρίσεις τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συγχαίρει δημόσια τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη διακρίσεις τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ειδικότερα για την τιμητική πρώτη θέση ανάμεσα στα επαρχιακά σωματεία όλης της χώρας.

Οι επιτυχίες αυτές του Πανναξιακού αθροίζονται στις προσπάθειες που κάνουν όλα τα σωματεία των Κυκλάδων και ο τοπικός ΣΕΓΑΣ για την άνοδο του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν το προσεχές διάστημα και να φέρουν τις Κυκλάδες στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά. Ο στίβος των Κυκλάδων παρά το εγγενές πρόβλημα της πολυνησιωτικότητας, την ελλιπή χρηματοδότηση του αθλητισμού από την Πολιτεία και τις σοβαρές ελλείψεις σε επίπεδο υποδομών θα συνεχίσει την ανοδική πορεία του χάρη στην προσπάθειες προπονητών, αθλητών και διοικήσεων των υπαρχόντων και των υπό δημιουργία σωματείων. Η έμπρακτη στήριξη του κλασικού αθλητισμού από τον Δήμο Νάξου αποτελεί παράδειγμα και τις τοπικές αυτοδιοικήσεις των άλλων νησιών των Κυκλάδων ώστε να αναζητηθούν και αναδειχτούν νέοι αθλητές από την ανεξάντλητη δεξαμενή μεγάλων ταλέντων που διαθέτει ο κυκλαδίτικος αθλητισμός.                                

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares