Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 12:37

Ξεκινούν το Σάββατο στη Μύκονο τα Δήλεια 2013

Διεξάγονται το Σάββατο στη Μύκονο τα Δήλεια 2013.

Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο στάδιο του Κόρφου στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Πρόκειται για μία ακόμη γιορτή του κλασικού αθλητισμού, ακόμα μια αθλητική μέρα αφιερωμένη στους νέους αθλητές, στο πλαίσιο σύνδεσης των ακαδημιών των σωματείων με τα αγωνιστικά τμήματα.

Οι διοργανωτές, ο Α.Ο. Μυκόνου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, έχουν ως βασικό στόχο τη στήριξη των σωματείων στη βάση, την περαιτέρω ανάπτυξη του στίβου με την παροχή ευκαιριών και κινήτρων στα μέλη των ακαδημιών των σωματείων για να περάσουν στον οργανωμένο αγωνιστικό αθλητισμό μέσα από το τρίπτυχο ακαδημίες – αγωνιστικός αθλητισμός – πρωταθλητισμός.

Στα Δήλεια 2013 θα συμμετάσχουν φέτος περισσότεροι από 200 αθλητές από 9 μέχρι 15 ετών από τα σωματεία: ΓΣ Κηφισιάς, Πανελλήνιος Γ.Σ., Γ.Σ. Χολαργός, Μεσσηνιακός, Ποσειδών Λουτρακίου, Α.Ο. Αργυρούπολης, Ναξιακός, Πανναξιακός, ΠΑΣ Ζωγράφου, Παμμηλιακός, Πανιώνιος καθώς επίσης και αντιπροσωπευτικές ομάδες από τα σχολεία της Αντιπάρου και της Μήλου.

Οι διοργανωτές θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους νέους αθλητές αλλά και στην τοπική κοινωνία να θαυμάσουν από από κοντά αθλητές υψηλού επιπέδου έχουν προσκαλέσει στη Μύκονο τους κορυφαίους έλληνες σφαιροβόλους και δρομείς αντοχής υψηλού επιπέδου. Οι πρωταθλητές αυτοί θα αγωνιστούν σε μια αθλητική δραστηριότητα επίδειξης, θα συνομιλήσουν με τα μικρά παιδιά και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις τους.

minos-giorgos-2013

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares