Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 17:53

Ραντεβού στην Μύκονο θα δώσουν οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι

Ραντεβού στην Μύκονο θα δώσουν οι κορυφαίοι Έλληνες σφαιροβόλοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αθλητική διαδικασία επίδειξης σφαιροβολίας, η οποία θα γίνει το Σάββατο, στο πλαίσιο των αγώνων στίβου «Δήλεια 2013».

Η διαδικασία ανάδειξης νικητή κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς οι επτά αθλητές που θα συμμετάσχουν θα κληθούν να κάνουν βολές με περισσότερα από ένα όργανα. Για την ακρίβεια θα κάνουν από δύο προσπάθειες με 5κ., 6κ., 7κ. και 8κ. σφαίρα και η κατάταξη θα βγει από το άθροισμα. Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό να προκύψει νικητής με 63 ή 65 μέτρα!

Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την προετοιμασία του, προκειμένου να πάρει μέρος στον αγώνα επίδειξης.  «Νομίζω πως θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βγει νικητής με 60 ή 65 μέτρα. Ανάλογο αγώνα έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν στο εξωτερικό. Νομίζω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο, που θα έρθει στο στάδιο», είπε ο Σταματόγιαννης, ο οποίος ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά. «Έχω κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είχα ανάλογο πρόβλημα και στο παρελθόν, τις επόμενες μέρες θα επισκεφθώ το γιατρό, προκειμένου να δώσουμε λύση. Παρόλα αυτά η προετοιμασία έχει ξεκινήσει κανονικά», είπε. Στην Μύκονο θα ταξιδέψουν και οι άλλοι αθλητές, που ανέβηκαν στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Γεράσιμος Θεοδώρου και ο Παναγιώτης Ανυφαντής, αλλά και οι Παναγιώτης Ακτύπης, Γιώργος Αντωνίου, Γρηγόρης Τζωρτζιάδης και ο Ρουμάνος Αντρέι Γκαγκ. Στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Ρουμάνα Ανκα Χέλτνε.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares