Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 21:01

Έλαμψαν οι Λεοντες στην Σερβία, 1η στην Ευρώπη η Φουστέρη..

FOYSTERH 1H STHN EYROPH

Ο ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ επέστρεψε στο νησί μας με ένα Χρυσό Μετάλλιο Η Φουστέρη Χριστίνα Άννα μας έκανε πάλι   υπερήφανους κατακτώντας την πρώτη θέση στο 11ο GALEB BELGRADE TROPHY SERBIA OPEN που έγινε στην ΣΕΡΒΙΑ το Σάββατο 20/10/2012 και την Κυριακή 21/10/2012.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι διεθνές τελείται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TKD και έχει χαρακτηριστεί Α Κατηγορίας.  Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 836 αθλητές από 30 χώρες εκ των οποίων οι δώδεκα χώρες κατέβασαν τις Εθνικές τους ομάδες.

 

Η Χριστιάνα κέρδισε τέσσερις αγώνες μέχρι το Χρυσό μετάλλιο ανεβάζοντας στο ψηλότερο βάθρο την Ελλάδα μας και την Σαντορίνη .              

Στην αποστολή ήταν και οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Φουστέρης Φώτης , Αλεφραγκή Νικολέτα και Ζώτος Ιωάννης, το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος παρόλα αυτά και οι υπόλοιποι αθλητές αγωνίσθηκαν με πάθος , Ο Φώτης Φουστέρης έχασε στον τρίτο αγώνα ,που θα τον οδηγούσε στα μετάλλια ,η Αλεφραγκή Νικολέτα έχασε στον πρώτο αγώνα από την αθλήτρια που πείρε το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας ,ο μικρός μας Ζώτος Ιωάννης έχασε στον πρώτο αγώνα στον ξαφνικό θάνατο μετά από σκορ 10-10.                                                                  

Η επιτυχία της αθλήτριάς μας είναι πολύ μεγάλη και μας κάνει όλους υπερήφανους και   περισσότερο από όλους τον προπονητή μας Γιάννη Ζαρκάδα που βλέπει οι αθλητές του να φέρνουν τόσο μεγάλες διακρίσεις πλέων και εκτός συνόρων για δεύτερη συνεχή χρονιά .

Ο δρόμος είναι μακρύς και το μέλλον είναι όλο μπροστά τους εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα τους πάντα κοντά τους .

Το ΔΣ του Συλλόγου

ΛΕΟΝΤΕΣ-1ΛΕΟΝΤΕΣ-2ΛΕΟΝΤΕΣ-3ΛΕΟΝΤΕΣ-4ΛΕΟΝΤΕΣ-5ΛΕΟΝΤΕΣ-6ΛΕΟΝΤΕΣ-7ΛΕΟΝΤΕΣ

ΛΕΟΝΤΕΣ-9ΛΕΟΝΤΕΣ-10ΛΕΟΝΤΕΣ11


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares