Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 23:52

ΝΟ Πάρου: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μαρία Ελένη Καλακώνα! [pics]

Η 16χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, Μαρία Ελένη Καλακώνα, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία ilca 4 (laser), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Αίγιο από 5-9 Σεπτεμβρίου!

Αναλυτικά το ποστ του Ναυτικού Ομίλου Πάρου:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΟΣ.
Η ΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑΚΩΝΑ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Για άλλη μια φορά η ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΑΚΩΝΑ σήκωσε ψηλά την Πάρο, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην κατηγορία ilca 4 (laser), στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Αίγιο από 5-9 Σεπτεμβρίου.
Η 16χρονη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου μετά από 9 συγκλονιστικές ιστιοδρομίες, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των αθλητριών , όλων των Ναυτικών Ομίλων.
Το κορίτσι "φαινόμενο" μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους και έδωσε δύναμη σε όλους μας για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον Όμιλο.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου ανακηρύχθηκε και πολυνίκης όμιλος, αφού όλοι οι αθλητές μας είχαν εξαιρετική εμφάνιση και πήραν διακρίσεις στην πρώτη δεκάδα.
ΜΠΡΑΒΟ στην Μαρία-Ελένη, στην Μαριτίνα, στην Θεοδώρα, στην Χριστίνα στην Μιχαέλα και στον Γιώργο, τον Σωτήρη, τον Μανώλη, τον Θοδωρή, τον Γιάννο και τον Βαγγέλη.
Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια των παιδιών την Σταυρούλα Θεοχάρη.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares