Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 14:31

Με 8 αθλητές ο ΝΟ Πάρου στα Optimist. Συμμετοχή και ο ΝΟ Σύρου

Ολοκληρώθηκε χθες το ATHENS EUROLYMP WEEK για την κατηγόρια OPTIMIST όπου έλαβαν μέρος 76 κορίτσια και 154 αγόρια.

Από τις Κυκλάδες έλαβε μέρος ο Ναυτικός όμιλος Πάρου με 8 αθλητές και αθλήτριες.

Ο αγώνας αυτός ήταν ένα καλό τεστ για όλους ενόψει των περιφερειακών πρωταθλημάτων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Από τα κορίτσια καλύτερη ήταν η Πωλίνα Μαλατέστα που κατέλαβε την 16η θέση και από τα αγόρια ο Μπρόυσης Βίκτωρ την 41η.

Την πρώτη μέρα οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό καταρρακτώδης βροχή ενώ τις άλλες δυο με χαμηλής ένταση άνεμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

16.ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΠΩΛΙΝΑ

67.ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΝΑ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

41.ΜΠΡΟΥΣΗΣ ΒΙΚΤΩΡ

50.ΜΥΤΙΛΙΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

69.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

80.ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

81.ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

84.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

Και τα  420 του Ναυτικού ομίλου Πάρου έλαβαν μέρος στο ATHENS EYROLYMP WEEK.

 Σε έναν αγώνα που έλαβαν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας συνολικά 25 σκάφοι με 50 αθλητές ο Πατέλης Νικόλας με πλήρωμα τον Δαφερέρα Γιώργο κατάφεραν να τερματίσουν στην 8η θέση και στην 4η στα αγόρια. Οι αγώνες έγιναν με χαμηλής ένταση αέρα πράγμα που δυσκόλεψε αρκετά τα πληρώματα. Εκτός από τον Πατέλη/Δαφερέρα την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν σαν πλήρωμα οι αδερφές Φιλίππα και Κατερίνα Γκόκα και ο Μπομποτάς Χρήστος και Παππάς Δημήτρης.

Τα κορίτσια κατέλαβαν την 19η θέση στην γενική και την 6η στα κορίτσια ενώ τα αγόρια την 20η στην γενική και την 14η στα αγόρια.

Όπως μας δήλωσε ο Νικόλας Πατέλης ήταν ένα δυνατός αγώνας όμως ο καιρός δεν βοήθησε να πάμε καλά όσο θα θέλαμε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου δήλωσε συμμετοχή στο 25ο Athens Eurolymp Week, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 του ίδιου μήνα με την τελετή λήξης.

Τις πρώτες δύο ημέρες θα γίνουν αγώνες για τις διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα Οπτιμιστ, τα 420, τα Λέιζερ 4,7, τα Techno και τα Xansa στα Αμεα.

Την Κυριακή θα μπουν στη μάχη και οι αθλητές των ολυμπιακών κατηγοριών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις ίδιες κατηγορίες.

Εχουν δηλώσει συμμετοχή 500 περίπου ιστιοπλόοι με 400 σκάφη από έντεκα (11) χώρες και συγκεκριμένα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Δανία, Τουρκία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κύπρο, Ρουμανία κλπ.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιτυχία της διοργάνωσης εντός και εκτός των θαλάσσιων στίβων και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Χορηγoί του Athens Eurolymp Week είναι ο Δήμος Καλλιθέας, το Πειραϊκό Θεραπευτήριο, η κλινική ΡΕΑ και η γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων ABOVE.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΝΕΡΙΤ, ο ραδιοφωνικός σταθμός Parapolitika FM 90,1 και το αθλητικό blog filathlos.gr.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares