Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 14:38

Στη Σύρο το Cyclades Regatta 2014

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, επισκέφτηκε το νησί της Σύρου ο αγώνας Reggata- ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2014 που διοργανώνει ο ΝΟΤΚ εδώ και 20 Χρόνια με 38 σκάφη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου είχε αναλάβει την υποδοχή των πληρωμάτων, και βοήθησε στον τερματισμό των σκαφών που έγινε στον Φοίνικα το απόγευμα του Σαββάτου μετά τις 7 μ.μ.

Το τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, με φουσκωτό σκάφος και Κυβερνήτες τους κ.κ. Γρυπάρη Σταμάτη, Μπουγιούρη Κώστα και αθλητές του τμήματος, καθώς επίσης και τους Εφόρους Ανοιχτής Θαλάσσης κ. Δημήτρη Σταυρακόπουλο και Μίλτο Σακελλαρίου, φρόντισε για την φιλοξενία και την ουσιαστική βοήθεια του σκάφους επιτροπής του αγώνα για την πόντιση των σημαντήρων τερματισμού, και την επικοινωνία του σκάφους επιτροπής με την επιτροπή αγώνα στο λιμάνι του Φοίνικα. Η βοήθεια του ΝΟΣ ήταν αμέριστη στον αδελφό Όμιλο του ΝΟΤΚ, σε όλα τα επίπεδα, αθλητικά και μη, με τη κάλυψη φωτογραφικά του τερματισμού και της υποδοχής στο Λιμάνι του Φοίνικα, από την αθλήτρια του Τμήματος κ. Σίσση Κλαπανάρα.

Η παρουσία του ΝΟΣ καθ’ όλη την διάρκεια του τερματισμού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν συνεχής.

Στο μπράτσο Σύρου-Μήλου συμμετείχε και το σκάφος του Ομίλου ΟΥΣΥΡΑ με κυβερνήτη τον Γιάννη Γρυπάρη και 5μελες πλήρωμα, Χαχαδάκη Νίκο, Σταύρο Σαλή, Βουτσίνου Γεωργία, Μπατσή Νικολέτα, Ορέστη Βελλή.

Η κατάταξη τους στην 4η θέση στην κατηγορία του, και 6η στην γενική, είναι μια επιτυχία για τον ΝΟΣ και ειδικά για το πλήρωμα του ΟΥΣΥΡΑ, και τον προπονητή κ. Γιάννη Γρυπάρη.

  

     ΟΥΣΥΡΑ, Κυβερνήτης Γιάννης Γρυπάρης

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares