Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 07:33

Κληρώνει με Global ο Φοίνικας!

Του Δημήτρη Ζολώτα

Το γυμναστήριο Global-X Gym επέλεξε φέτος ο Φοίνικας για την εκγύμναση των αθλητών της ανδρικής ομάδας!

Στον άνετο και υπερσύγχρονο χώρο του συγκεκριμένου γυναστηρίου, που είναι εξοπλισμένο με όργανα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και το τεχνικό του επιτελείο σχεδίασαν και υλοποιούν το πολύ σημαντικό κομμάτι της ενδυνάμωσης των παικτών, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το προσωπικό του Global-X Gym είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα για να παρέχει βοήθεια και να επιλύει όποιο ζήτημα προκύψει.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Global-X Gym γι’ αυτήν την πολύ σημαντική συνεργασία που συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει μίας ιδιαίτερα απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς. Συνεργασίες σαν και αυτή είναι πολύτιμες στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Φοίνικας για να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και να προσφέρει σημαντικές επιτυχίες και χαρές στους φιλάθλους και το νησί μας!

Την Πέμπτη 12/9 η κλήρωση του πρωταθλήματος

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 θα γίνει την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Η κλήρωση προγραμματίστηκε στις 19.00 στην αίθουσα «Δήμαρχος Β.Γκατσόπουλος». Από τις 19.30 μέχρι τις 21.00 θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με ειδική τηλεοπτική εκπομπή της NOVA που θα καλύψει την κλήρωση, τις ειδικές βραβεύσεις και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το Δημαρχείο Κηφισιάς βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου και Μυρσίνης στην Κηφισιά (Χάρτης: ΕΔΩ).

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 12 Οκτωβρίου 2013 και θα αγωνιστούν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός, Π.Α.Ο.Κ., Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο. Φοίνικας Σύρου, Α.Σ. Άρης, Α.Ο. Κηφισιάς, Γ.Σ. Λαμία, Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου, Παναθηναϊκός Α.Ο., Γ.Ε. Παναχαϊκή, Α.Ε.Κ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares