Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 00:02

Έκλεισε «πάσες» και Μελίνα

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του προπονητή Zoran Kovacic και της Αλίκης Κωνσταντινίδου, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ μέσω δελτίων τύπου που εξέδωσε έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας του με την Δώρα Γκολφινοπούλου και την Μελίνα Εμμανουηλίδου, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση της Σέρβας πασαδόρου Kristina Cesljar.

Kristina Cesljar

«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τη Σέρβα πασαδόρο Kristina Cesljar, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας του βόλλεϋ γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο η αθλήτρια αγωνίστηκε στα ημιτελικά των play-off του Σέρβικου Πρωταθλήματος με την ομάδα Jedinstvo Uzice, έχει κληθεί στο παρελθόν στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας και έχει συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας της»

EMMANOUHLIDOUΜελίνα Εμμανουηλίδου

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με την κεντρική, αρχηγό της Εθνικής Νεανίδων, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Μετά την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας της με το σωματείο μας, η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στον Πανναξιακό. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Α1. Έλπίζω να είμαι υγιής και δυνατή και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

OMADA GYNAIKON TIME AOUTΔώρα Γκολφινοπούλου

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την πασαδόρο Δώρα Γκολφινοπούλου. Η συγκεκριμένη αθλήτρια αγωνίστηκε και την περυσινή, επιτυχημένη, σεζόν με το σωματείο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε και πάλι κοντά μας.

Η αθλήτρια μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε : «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του σωματείου που μου δείχνουν εμπιστοσύνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην Α1 με τον Πανναξιακό και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της».

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares