Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 15:43

Αποκαλυπτήρια τώρα

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ παρουσιάζει ένα ένα τα κομμάτια ενόψει της νέας χρονιάς – Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς και της κεντρικής Αλίκης Κωνσταντινίδου – Ποιες οι πρώτες τους δηλώσεις – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις – Τι έχουν κάνει έως τώρα οι άλλες 11 ομάδες στην Α1 γυναικών Ο Πανναξιακός ΑΟΝ παρουσιάζει ένα ένα τα κομμάτια ενόψει της νέας χρονιάς – Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς και της κεντρικής Αλίκης Κωνσταντινίδου – Ποιες οι πρώτες τους δηλώσεις – Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις – Τι έχουν κάνει έως τώρα οι άλλες 11 ομάδες στην Α1 γυναικών

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στον Αύγουστο και οι περισσότερες ομάδες της Α1 γυναικών έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους ενόψει του πρωταθλήματος της περιόδου 2013 – 14 και μάλιστα Ολυμπιακός – ΑΕΚ προβάλλουν ως τα μεγάλα φαβορί για την μάχη της κατάκτησης του τροπαίου.

Οι περισσότερες από τις ομάδες θα αρχίσουν την προετοιμασία τους προς το τέλος του Αυγούστου όπως άλλωστε και ο Πανναξιακός με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως την 26η Αυγούστου ως την ιδανική ημέρα όπου ο Ζόραν Κόβαζιτς, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα δώσει το πρόσταγμα για την έναρξη της προετοιμασίας. Και όπως είναι κατανοητό αυτή είναι και η μεγαλύτερη έως τώρα αλλαγή. Ο Σέρβος τεχνικός που πέρυσι ήρθε στη Νάξο ως τεχνικός του ΖΑΟΝ είναι αυτός που πήρε από τη διοίκηση το χρίσμα ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα παρθενικά της βήματα στην μεγαλύτερη κατηγορία που έχει αγωνιστεί ποτέ ομάδα του νησιού. Ο 53χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ καθότι ολοκληρώθηκαν όλες οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα πάρει τη θέση του Γιώργου Δερμάτη και το ερώτημα είναι: ποια η απάντηση του πρώην τεχνικού της ομάδας στην πρόταση από την πλευρά του Πανναξιακού να παραμείνει στο τεχνικό τιμ αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομής εκεί όπου έχει κάνει θαύματα στα δύο χρόνια παραμονής του στην Νάξο και μάλιστα τουλάχιστον δύο αθλήτριες φέτος από τις Παγκορασίδες θα είναι στην μεγάλη ομάδα.

Πρόκληση

Προς Θεού δεν υπονοούμε ότι δεν τα πήγε άσχημα με την γυναικεία ομάδα, άλλωστε την ανέβασε με άνεση στα «σαλόνια του βόλεϊ» όμως η αλλαγή στη διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να ακολουθήσει άλλη πορεία. Ο Ζόραν Κόβαζιτς αλλάζει ομάδα για 3η φορά από το 2010 που βρέθηκε στην Ελλάδα (έχει προηγηθεί η παρουσία του σε Ηρακλή Κηφισιάς και ΖΑΟΝ) στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Πανναξιακού τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., ενός συλλόγου με δυναμική παρουσία στο χώρο του βόλεϊ. Είναι μεγάλη πρόκληση και τιμή για εμένα η πρόταση που μου έγινε και η συμμετοχή στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Νάξου. Το μέλλον μας ανήκει». Στην ανακοίνωση της πρόσληψης ο Πανναξιακός προχώρησε μάλιστα και σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Γιώργο Δερμάτη αναφέροντας «ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. επιθυμεί να ευχαριστήσει τον απερχόμενο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, κύριο Γιώργο Δερμάτη, για την αδιαμφισβήτητη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία».

Αλίκη

Η επόμενη κίνηση, ήταν αυτή της ανακοίνωσης της ενεργοποίησης της συμφωνίας με την 24χρονη Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία έρχεται από το Ανατόλια με σκοπό να καλύψει το κενό που αφήνει η Μαρία Χατζηνικολάου, η οποία επέστρεψε στα Βριλήσσια υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η Κωνσταντινίδου είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας, έχει ύψος 1,82 μ. και έχει στο ιστορία της συμμετοχές και με τον Πειραματικό όσον αφορά την Α1 κατηγορία. Στις πρώτες τις δηλώσεις για την μετακίνησή της στη Νάξο τόνισε «Είμαι χαρούμενη που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Πανναξιακό. Είναι ομάδα με φιλοδοξίες, δείχνει συνέπεια και σοβαρότητα και έχει υψηλούς στόχους. Υποστηρίζω την αποκέντρωση στο ελληνικό βόλεϊ και την ενίσχυση της περιφέρειας και ιδιαίτερα της νησιωτικής Ελλάδας. Θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Παραμένουν

Και βέβαια το επόμενο στοίχημα έχει να κάνει με τις ξένες αθλήτριες αυτές που συνήθως κάνουν την διαφορά. Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρχει ανακοίνωση και για την πασαδόρο που έρχεται από την Σερβία και μάλιστα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η Παπαφωτίου αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό. Οι άλλες δύο αθλήτριες θα προέλθουν μέσα από μία λίστα αθλητριών που εξετάζει ο Σούλης Τουρσούγκας, τεχνικός διευθυντής της ομάδας που έχει αναλάβει και το βάρος των μεταγραφών. Όσον αφορά τον βασικό κορμό της ομάδας; Η Χατζηνικολάου επέλεξε να δεχτεί τη συμφωνία με τα Βριλήσσια, η αρχηγός Αγγελική Απειρανθίτου σταμάτησε ενώ έμειναν ελεύθερες οι Μουτζουρίδου, Σκούνα, Λαϊου και Σιώρη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αποχώρησε οριστικά από την ομάδα η Χριστίνα Χάρρις που είχε αποκτηθεί πριν από δύο χρόνια από την Αναγέννηση Σάμου αλλά δεν έπαιξε ποτέ λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στη μέση και τώρα βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές. Ποιες μένουν; Οι Φάρκωνα, Σέργη όσον αφορά τις κοπέλες από τη Νάξο ενώ από την περσινή ομάδα διατηρούνται και οι Καρπουζά, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Κακουράτου και Μόρφα ενώ η Λαγουδάκη πλέον είναι η… παλιά της ομάδας με δεδομένο ότι βρίσκεται για 3η χρονιά στο νησί.

Μετακινήσεις

Όσο για τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι άλλες ομάδες; Ολυμπιακός και ΑΕΚ προχώρησαν σε …ανταλλαγή αθλητριών (Κις, Γιακουμή, Καβαθά), τα Βριλήσσια έχοντας ως χορηγό την εταιρία Nargile ( έφυγε από τον Ηρακλή Κηφισιάς) δείχνουν με τις κινήσεις που έκαναν ότι μπορούν να μπουν σφήνα ανάμεσα στο δίδυμο ΑΕΚ – Ολυμπιακού ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή Παναθηναϊκού (με νέες παίκτριες) και Ηρακλή Κηφισιάς (10 τουλάχιστον μετακινήσεις). Χωρίς μεταγραφές έως τώρα οι Μακεδόνες Αξιού ενώ ελεύθερη παραμένει η πρώην λίμπερο του Πανναξιακού Ιωάννα Μάρκου (από Παναθηναϊκό) και η Αριστέα Γιακούμπ (πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού) από το Ανατόλια μετακινήθηκε στην Σταυρούπολη, ομάδα που επέστρεψε στην Α1 μετά από 20 χρόνια (!!!)

Οι μετακινήσεις στην Α1 γυναικών

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής: Γιάννης Νικολάκης (αντί Τέλη Σωτήρχου)

Έρχονται: Κάταλιν Κις (Δ – ΑΕΚ), Τζίνα Λαμπρούση (Κ – Ηρακλής Κηφισιάς), Κατερίνα Γιώτα (Κ – Ηρακλής Κηφισιάς).

Μένουν: Μανωλίνα Κωνσταντίνου (Α), Αρετή Τέζα (Π), Στέλλα Χριστοδούλου (Π), Σοφία Κοσμά (Α), Ράντι Τένεβα (Α), Αρέτα Κονόμη (Λ), Πωλίνα Μπίλλια (Κ), Αρετή Μπουζουνιεράκη (Α-Λ)

Φεύγουν: Όλγα Τρατς (Κ), Ιβάνα Λούκοβιτς (Δ), Δήμητρα Γιακουμή (Κ – ΑΕΚ), Άννα Καβαθά (Κ – ΑΕΚ).

ΑΕΚ

Προπονητής: Απόστολος Οικονόμου (ανανέωσε).

Έρχονται: Μαρίσα Φερνάντεζ (Κ- Ισπανία), Γελένα Μλαντένοβιτς (Δ – Σερβία), Ζωή Φάκη (Δ - Φοίβος Μελισσίων), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (Α – Ηρακλής Κηφισιάς), Δήμητρα Γιακουμή (Κ – Ολυμπιακός), Άννα Καβαθά (Κ – Ολυμπιακός), Αλεξάνδρα Κρουκ (Α – Πολωνία – Μπουντοβλάνι Λοτζ), Αφροδίτη Λαδένη (Α – Ηρακλής Γ.Σ.), Σοφία Μπούσια (Κ - Ελασσόνα).

Μένουν: Πένυ Ρόγκα (Λ), Σία Τοτσίδου (Α), Αθηνά Παπαφωτίου (Π).

Φεύγουν: Ζένια Τσίμα (Α – ΠΑΟ), Ουρανία Γκούζου (Δ - ΠΑΟ), Κάταλιν Κις (Δ - Ολυμπιακός), Γεωργία Τζανακάκη (Κ – Εκτός δράσης λόγω ετήσιας τιμωρίας από 29/4/2013), Φωτεινή Παπαγεωργίου (αποχώρησε από την ενεργό δράσης και ανέλαβε υπεύθυνη του τμήματος), Μαρί Έλεν Πέντρα Μέντες (Α), Σόνια Μποροβίντσεκ (Κ – Αζελ Προστέγιοφ), Μαρίνα Τσοχατζή (Π – ΑΟ Θήρας), Ιουλία Ζόρζου (Δ), Λυδία Βλαβιανού (Α).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Προπονητής: Σπύρος Χουντουμάδης (αντί Κώστα Παπαδόπουλου)
Έρχονται: Ρούξι Ντουμιτρέσκου (Δ-Α – Ηταν εκτός δράσης για 3 χρόνια), Χαρά Σάκκουλα (Λ-Α – Μαρκόπουλο), Ευαγγελία Καπέλλου (Κ – Ασκληπιός Τρικάλων), Ευανθία Λάβα (Π – Πανελλήνιος ΓΣ), Έλενα Κουντουρά (Π – Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνα Βλαχάκη (Α – ΣΦΠ Χανίων), Ιωάννα Γκουντιμένκο (Κ – Ολυμπιακός), Σοφία Γκρέκα (Α – Από την ομάδα Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς), Ναντίνα Γρηγοράτου (Δ – Από την ομάδα Κορασίδων του Ηρακλή Κηφισιάς), Μαρία Καραμαούνα (Α).

Μένουν: Παναγιώτα Διώτη (Δ).

Φεύγουν: Χριστίνα Καλογριδάκη (Κ – ΟΠΕ Ρεθύμνου), Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς (Π – Βριλήσσια), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (Α – ΑΕΚ), Παναγιώτα Καραγκούνη (Α – Βριλήσσια), Κατερίνα Γιώτα (Κ - Ολυμπιακός), Γεωργία Λαμπρούση (Κ – Ολυμπιακός), Πόλα Κίτσου (Λ – Σταμάτησε την ενεργό δράση), Σιμόνε Μπόργκες Ντε Σόουζα (Δ), Πέκερ Βέσνα Γιέλιτς (Δ).

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Προπονητής: Μιχάλης Χαχαγιόπουλος (ανανέωσε).

Έρχονται: Χριστίνα Καλογριδάκη (Κ – Ηρακλής Κηφισιάς), Ελιάννε Χατζάκη (Λ – ΑΘΛΕΣΗ).

Μένουν: Μαριλή Βροντάκη (Λ), Πολυξένη Σημαντηράκη (Λ), Μαριλή Βροντάκη (Λ), Μάγδα Δραμιτινού (Δ), Ελένη Σμπιράκη (Α), Νίνα Κατερίνη (Α), Φιντάνκα Σαπαρέφσκα (Κ), Αθηνά Ροδινού (Κ), Σοφία Χατζοπούλου (Κ), Τουρλίτη Νικολέττα (Α).

Φεύγουν: Άννα Σαλούστρου (Κ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονητής: Γιώργος Ρούσσης (ανανέωσε).

Έρχονται: Εμίλια Μιλοβάνοβιτς (Π – Σερβία), Φωτεινή Μπίσκου (Α-Δ – Αγ.Παρασκευή), Ουρανία Γκούζου (Δ – ΑΕΚ), Αθηνά Αντούβα (Π – Αστέρας Αγ.Δημητρίου), Ειρήνη Κελεσίδου (Λ – Ηρακλής Γ.Σ.), Ευαγγελία Μερτέκη (Α – Μακεδόνες Αξιού), Ζένια Τσίμα (Α – ΑΕΚ).

Μένουν: Αγγελική Καββαδία (Κ), Ανθή Βασιλαντωνάκη (Δ), Αποστολία Νούσια (Α), Γεωργία Τσατσούρη (Κ), Ξανθή Μυλωνά (Λ).

Φεύγουν: Έλενα Κουντουρά (Π – Ηρακλής Κηφισιάς), Ιωάννα Μάρκου (Λ), Όλγα Μαλουσάρη (Α – ΑΣΠ Ίωνες), Αναστασία Μικρουδάκη (Α), Ελένη Ιχτιάρη (Κ), Μαρίνα Χιμένα Πέρεζ (Α), Αθανασία Λιάγκη (Α - Μαρκόπουλο), Έλενα Γλύκα (Π - σταματάει την ενεργό δράση), Μαρία Σωτηρίου (Κ-Α - Ηλυσιακός).

ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ.

Προπονητής: Κώστας Ιωαννίδης (αντί Παναγιώτη Καλπάκη).

Έρχονται: Ειρήνη Παπαστεφάνου (Α-Δ – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου), Κατερίνα Αλτίνη (Δ-Κ – Μακεδόνες Αξιού), Μάγδα Πετίδου (Π – Ανατόλια), Πασχαλιά Γάζη (Κ – Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών).

Μένουν: Όλγα Στράντζαλη (Α), Μαριαλένα Αρτακιανού (Λ), Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Π), Ελένη Κωνσταντινίδου (Κ), Εύη Κυριακίδου (Κ), Σιμόνα Κομνίνο (Α),Παναγιώτα Δαμιανίδου (Α), Μικαέλα Κράβαρικ (Α), Χαρά Βέλλιου (Α-Δ), Νατάσα Καλαϊτζίδου (Λ).

Φεύγουν: Αφροδίτη Λαδένη (Α – ΑΕΚ), Ειρήνη Κελεσίδου (Λ), Κωνσταντίνα Μπαχαράκη (Δ - ΔΑΣΩ), Ειρήνη Μιχαλιού (Κ – ΔΑΣΩ), Ευσταθία Δημοπούλου (Π), Γεωργία Τσουκάρη (Δ – Ανατόλια), Ευαγγελία Λεωνιδάκη (Δ – ΑΓΣΙ), Νικολέτα Καραφουλίδου (Κ – ΑΓΣΙ).

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Α.Ο.

Προπονητής: Γιάννης Ορφανός (αντί Γιώργου Λυκούδη).

Έρχονται: Ευαγγελία Σάντερς (Π - ΗΠΑ), Κίντρα Κάρλσον (Δ - ΗΠΑ), Πηγιάννα Μεθενίτη (Λ - Τράχωνες Αλίμου), Αλεξάνδρα Ψωμά (Α - Θέτιδα Βούλας), Νάσια Λιάγκη (Α - Παναθηναϊκός).

Μένουν: Δάφνη Βαρουδάκη (Α), Αναστασία Γεωργιάδου (Κ), Σταυρία Πολυδώρου (Π), Βιργινία Δικαιούλια (Δ), Παναγιώτα Ζήση (Κ), Χριστίνα Ζήση (Α), Ζαχαρούλα Γιαννέλου (Κ).

Φεύγουν: Κωνσταντίνα Νικολαϊδη (Π), Ντανιέλα Νίκιτς (Κ), Ολιβέρα Κόστιτς (Δ), Χριστίνα Τσαπράλη (Κ), Μαρία Φουτζήλα (Α), Χαρά Σάκκουλα (Λ), Ναταλία Κωτσιάκη (Α – εκτός δράσης λόγω σπουδών), Νέλλυ Αλεξανδροπούλου (Π), Μαρινέλα Λέκκα (Λ), Νεκταρία Λέτζου (Λ), Κάτια Παπαθανάση (Α).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Προπονητής: Μανώλης Ρουμελιώτης (αντί Μάρκου Κωβαίου)

Έρχονται: Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς (Π – Ηρακλής Κηφισιάς), Μαρία Χατζηνικολάου (Κ – Πανναξιακός), Μαρία Οικονομίδου (Κ – Ανατόλια), Ζωή Σκόνδρα (Λ – Ανατόλια), Λεωνίδου (Π – Κύπρος), Τζουλιάνα Ριμπέιρο Εσκομπάρ (Βραζιλία - Α - Κίμπερ Α2 Γαλλίας), Εύα Χαντάβα (A - δανεική - Καρσιγιακά Τουρκία).

Μένουν: Μαρία Βασιλική Γιοβάνη (Δ), Δήμητρα Γκότζη (Α), Μαρία Ιωάννα Μαβιλίδη (Κ), Ευαγγελία Καραγιώργου (Κ), Αντωνία Κοκκίου (Π).

Φεύγουν: Κατερίνα Πετρουλάκη (Π), Σοφία Κοκλανάκη (Α), Μαρίτα Κυρίτση (Κ - Βύρωνα), Εύα Σιλχάνοβα (Α), Άννα Τσουμή (Λ), Ελισάβετ Βασιλειάδη (Π).

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Προπονητής: Μανώλης Σκουλικάρης (ανανέωσε)

Έρχονται: -

Μένουν: Γλυκερία Αλβανού (Λ), Ναταλία Μεταξά (Κ), Διαμαντούλα Φαλέγκα (Α), Παναγιώτα Μαλιγκάνη (Α), Παρασκευή Αναγνώστου (Λ), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Π), Μαριλένα Δραγουμάνου (Α-Δ), Διονυσία Τυφλιώρη (Κ), Παναγιώτα Καψαχείλη (Κ), Ολγα Βεργίδου (Π), Μαρία Ασλανίδου (Α).

Φεύγουν: Ευαγγελία Μερτέκη (Α – Παναθηναϊκός), Κατερίνα Αλτίνη (Κ-Δ – Ηρακλής Γ.Σ.).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Προπονητής: Ζόραν Κόβαζιτς (αντί Γιώργου Δερμάτη).

Έρχονται: Αλίκη Κωνσταντινίδου (Κ - Ανατόλια)

Μένουν: Ελένη Φάρκωνα (Κ), Χριστίνα Σέργη (Λ), Άννα Καρπουζά (Α), Στέλλα Λαγουδάκη (Α), Μελίνα Εμμανουηλίδου (Κ), Δώρα Γκολφινοπούλου (Π), Ξένια Κακουράτου (Λ), Μένια Μόρφα (Δ).

Φεύγουν: Βάσω Μπούτση (Λ), Ρούλα Μουτζουρίδου (Π), Ελίζα Σκούνα (Π), Δήμητρα Σιώρη (Δ), Πένυ Λάιου (Α), Χριστίνα Χάρρις (Δ), Μαρία Χατζηνικολάου (Κ - Βριλήσσια) και Αγγελική Απειρανθίτου (Α – σταμάτησε)

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ

Προπονητής: Βασίλης Θεοδωρόπουλος (αντί Δήμου Κυριαζή)

Έρχονται: Όλγα Μαλουσάρη (Α - Παναθηναϊκός), Ιωάννα Μάρκου (Λ – Παναθηναϊκός), Βάσω Μεγαρίτη (Λ – ΖΑΟΝ), Τζουλιάνα Τιάγκο ντα Σίλβα (Βραζιλία - Κ - Σταλ Μίελετς Πολωνία).

Μένουν: Mαρία Ντόνα (Π), Μαριάννα Ψυλάκη (Α), Άρτεμις Σκορδίλη (Π), Άννα Φωτεινού (Κ), Τόνια Μουτζούρη (Κ), Ελπίδα Παπουτσάκη (Α), Ιωάννα Κατσαντώνη (Δ), Εύη Χρήστου (Α), Αγγελική Λαμπράκη (Α - Τυφώνας)

Φεύγουν: Ιωσηφίνα Ψυλλάκη (Κ – ΑΟ Θήρας) Φωτεινή Καραγρηγορίου (Λ), Βίκυ Γιαννοπουλου (Δ – Αγ.Παρασκευή) Εύα Χαραλάμπους (Α – Αγ.Παρασκευή).

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προπονητής: Δημήτρης Σολκίδης (ανανέωσε).

Έρχονται: Αριστέα Γιακούμπ (Κ – Ανατόλια), Μένια Ζηνονίδου (Α - Κοζάνη), Εύη Γεροβασιλείου (Α-Δ - Ανατόλια).

Μένουν: Ιωάννα Άγγου (Α), Χρυσάνθη Δημητριάδου (Κ), Ιωάννα Μητσάνη (Π), Κατερίνα Παπαβασιλείου (Π), Χριστίνα Μπούκα (Α), Ευδοξία Γεωργιάδου (Λ), Φλώρα Ιωαννίδου (Λ), Ιωάννα Κοκκινίδου (Π), Κυριακή Μπελίδου (Κ), Έλλη Αργυροπούλου (Δ), Βαρβάρα Παππά (Α), Μόνικα Ελευθεριάδου (Δ).

Φεύγουν: Μαρία Καλούδη (Α – Ανατόλια), Αναστασία Καλτουρμίδου (Κ), Μαργαρίτα Καλτουρμίδου (Κ).

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares