Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013 07:15

"Πειρατικό" το 2ου τουρνουά του Syros Beach Volley 2013

Του Δημήτρη Ζολώτα

Νικητές του 2ου βαθμολογούμενου τουρνουά του Syros Beach Volley 2013, που διεξήχθη το τελευταίο τετραήμερο στην παραλία της Βάρης, αναδείχθηκαν οι Νίκος Αρβανίτης και Ηλίας Λάππας!

Οι δύο αθλητές του Φοίνικα επικράτησαν με 2-1 σετ (19-21, 22-20, 15-11) των Γ. Καντιώτη και Β. Τσινού στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο “πειρατές” έφτασαν μέχρι τον τελικό του τουρνουά αήττητοι και χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα σετ! Στον τελικό όμως, συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τους δύο νεαρούς αντιπάλους τους, που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό δίδυμο σε πανελλήνιο επίπεδο σε λίγα χρόνια. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Γ. Βελέντζας/Λ. Πρίντεζης που επικράτησαν με 2-1 σετ των Μουλαρθή/Σαμπάνη στο μικρό τελικό.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και είναι χαρακτηριστικό ότι τον σημερινό τελικό παρακολούθησαν περίπου 500 θεατές, την ίδια ώρα που ακόμα και τα περισσότερα Masters του Πανελλήνιου Σιρκουί δεν συγκεντρώνουν τόσο κόσμο. Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Masters του Πανελλήνιου Σιρκουί της ΕΟΠΕ τον περασμένο Ιούνιο, η Σύρος απέδειξε για άλλη μία φορά ότι “διψά” για μπιτς βόλεϊ και είναι το ιδανικό μέρος για την φιλοξενία των κορυφαίων διοργανώσεων του αθλήματος στη χώρα μας. Όταν ένα τουρνουά τοπικού επιπέδου έχει τέτοια επιτυχία και ανταπόκριση, τότε σημαίνει ότι κάτι καλό υπάρχει.

ΦΩΤΟ: Δομένικος Μαραγκός

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares