Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 23:58

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Πανναξιακό!

PANNAXIAKOS AON-AKRITAS 660

Στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 βόλει γυναικών ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν υποδέχτηκε τον Ακρίτα Καλαμάτας στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης και κέρδισε τον 4ο κατά σειρά αγώνα του με τελικό σκορ 3-1.

NAXOS sima vofanonΔυνατό ξεκίνημα!

Οι Ναξιώτισσες μπήκαν με το δεξί στο πρώτο σετ πατώντας πολύ καλά στο γήπεδο δείχνοντας ότι θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στις Καλαματιανές αντιπάλους τους. Η εμφάνιση τους λοιπόν στην έναρξη ήταν καθ όλα θετική καθώς με το καλησπέρα έδειξαν ποιός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Οι ενέργειες τους ήταν επί το πλείστον σωστές πράγμα που τους επέτρεψε να προηγηθούν στο σκορ, να τη διευρύνουν και να την κρατήσουν μέχρι και τη λήξη του σετ κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 1-0 στον αγώνα βάζοντας τις βάσεις για την πολυπόθητη νίκη που θα τις έφερνε στους 12 βαθμούς.

Μπλακ άουτ!

Στο δεύτερο σετ οι Νησιώτισσες μπήκαν εντελώς διαφορετικά στο παιχνίδι καθώς έδειξαν παντελώς αποπροσανατολισμένες και μακριά από τον καλό εαυτό που είχαν δείξει νωρίτερα. Οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη έχασαν τη συγκέντρωση τους τ ρυθμό που κατείχαν ολοκληρωτικά μέχρι εκείνη τη στιγμή επιτρέποντας έτσι στην ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας να πάρει τα ηνία και το προβάδισμα οδηγώντας τον Πανναξιακό σε αρκετά λάθη που προήλθαν κυρίως από το κομμάτι της επίθεσης. Έτσι οι φιλοξενούμενες κέρδισαν το 2ο σετ μπήκαν ξανά στον αγώνα και ισοφάρισαν σε 1-1 φωνάζοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι παρούσες και θα πέσουν αμαχητί στο παρκέ.

Ολική Επαναφορά!

Στο τρίτο σετ οι Ναξιώτισσες επέστρεψαν στον καλό τους εαυτό δείχνοντας αποφασισμένες να μην κάνουν άλλα λάθη που θα τους κοστίσουν. Αυτό άλλωστε είναι πασιφανές και από το χαμηλό σκορ στο οποίο κράτησαν τις φιλοξενούμενες αυτή τη φορά και από το ότι οι ίδιες έδειξαν απόλυτα σοβαρές και συνειδητοποιημένες από το τι μπορούν και πρέπει να κάνουν κόντρα στον αντίπαλο τους. Πήρε λοιπόν φόρα ο Πανναξιακός και κυνηγώντας κάθε φάση αλλά κυρίως πραγματοποιώντας σωστά τελειώματα στην επίθεση πήραν το 3ο σετ κάνοντας το 2-1 στο σκορ.

NAXOS Katsonis 200x100Και ήρθε το τέλος!

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το τέταρτο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού αφού οι Νησιώτισσες ήξεραν καλά τι πρέπει να κάνουν και ακολούθησαν το σχέδιο τους κατά γράμμα. Αρκετά εύκολα πήραν προβάδισμα και σε αυτό το σημείο πράγμα που φανερώνει την ωριμότητα τους και το ότι αναγνώρισαν την κακή παρένθεση του δεύτερου και μοναδικού για αυτές χαμένο σετ. Αυτά τα στοιχεία τις οδήγησαν να προβούν σε δυνατές ενέργειες εξαιρετικά μλόκ και πολύ όμορφες υποδοχές. Ο συνδυασμός των παραπάνω τους έδωσε τη δυνατότητα να τελειώσουν το παιχνίδι κάπου εκεί παίρνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα και γράφωνταςτο τελικό 3-1 στον πίνακα του σκορ.
Αλλαγή Λίμπερο και πρώτες εμφανίσεις για 2 του Πανναξιακού!

Στο αποψινό παιχνίδι είχαμε αλλαγή λύμπερο για την ομάδα της Νάξου καθώς στη θέση της Ξένιας Κακουράτου που αντιμετωπίζει ίωση και της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση αγωνίστηκε η 18χρονη Χριστίνα Σέργη η οποία δεν έδειξε καθόλου αγχωμένη αντίθετα εκτέλεσε τον αγωνιστικό της ρόλο με απόλυτη ηρεμία σωστές επεμβάσεις κάτι που κρίνει την σημερινή της εμφάνιση άκρως επιτυχή και της ευχόμαστε ανάλογες καλές εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς και στη μελλοντική της καριέρα.

Όσον αφορά τώρα τις δυο αθλήτριες που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στον Ακρίτα πρόκειται για την επίσης 18χρονη πασαδόρο Ελισάβετ Σκούνα καθώς και την έμπειρη ποιά ακραία Αγγελική Απειρανθίτου. Η πρώτη περνούσε ως αλλαγή σε όλα σχεδόν τα σετ ενώ η δεύτερη πέρασε λίγο πριν τη λήξη του 4ου όταν το σκορ βρισκόταν στο 22-09 κάνοντας ένα εξαιρετικό σέρβις.
Η Σκούνα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση καθώς οι πάσες τις είχαν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα της κατά τη διάρκεια όλων των σετ.

Παρά λίγο να μη γίνει το ματς !

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά τη σημαντική συμβολή των διαιτητών στο να πραγματοποιηθεί σημερινός αγώνας καθώς και οι δυο ρέφερι της αναμέτρησης αντιμετώπιζαν ίωση γαστρεντερίτιδας και πέρασαν αρκετές ώρες στο κέντρο υγείας προκειμένου να τους παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή βοήθεια. Το συμβάν αυτό δείχνει τον επαγγελματισμό των δυο κυρίων και τους συγχαίρουμε για αυτή τους την ενέργεια μα πάνω απ όλα τους ευχόμαστε περαστικά.

Τα σετ του αγώνα: 25-15, 21-25, 25-08, 25-09


Οι συνθέσεις:


Πανναξιακός Α.Ο.Ν:

Προπονητικό τιμ: Γιώργος Δερμάτης- Σούλης Τουρσούγκας

Αθλήτριες: Σέργη, Μουτζουρίδου, Φάρκωνα, Σκούνα, Σιώρη, Λαίου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Χατζηνικολάου, Απειρανθίτου .

Ακρίτας Καλαμάτας:

Προπονητής: Ιωάννης Σκαρτσίλης

Αθλήτριες: Πανταζοπούλου ©, Παναγοπούλου, Γεωργούλια, Μαυρέα, Μποχρίνη, Ορφανέα, Νιάρχου, Καλιδώνη (λ).

Άλλα αποτελέσματα

15-12-2012 VC ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 3 : 1 VC ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
15-12-2012 VC Γ.Σ ΛΑΜΙΑ - : - VC ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ
15-12-2012 VC ΖΑΟΝ 3 : 2 VC ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
15-12-2012 VC ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3 : 2 VC ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Βαθμολογία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares