Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 00:42

Για το 4 στα 4 ο Πανναξιακός με Ακρίτα!

PANNAXIAKOS-ZAON660

Μια ανάσα πριν από την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αβόλεϊ γυναικών αλλά και από την 4η συνεχόμενη νίκη της βρίσκεται η ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη την προηγούμενη αγωνιστική είχαν μεν ρεπό από τα επίσημα καθήκοντα τους παρ όλα αυτά δεν έμειναν εκτός γηπέδων καθώς ταξίδεψαν στη Σαντορίνη όπου αντιμετώπισαν σε φιλική φιλανθρωπική αναμέτρηση τον Α.Ο Θήρας τον οποίο κέρδισε με 0-3 σετ.

NAXOS sima vofanonΈτσι οι Ναξιώτισσες δεν έχασαν καθόλου τη φόρμα τους και είναι καθ όλα έτοιμες για την αυριανή μονομαχία κόντρα στον Ακρίτα Καλαμάτας που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης στις 19:00 το απόγευμα.
Το μοναδικό πρόβλημα που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει η ομάδα του Πανναξιακού είναι αυτό του λίμπερο της ομάδας Ξένιας Κακουράτου που αυτή τη στιγμή έχει ίωση παρ όλα αυτά η κατάσταση της αθλήτριας θα κριθεί αύριο σίγουρα και να η ίδια νιώθει καλά τότε θα αγωνιστεί κανονικά.
Κατά τα άλλα η ομάδα του Πανναξιακού έχει ένα προβάδισμα του αντιπάλου καθώς μέχρι τώρα σε τρία παιχνίδια έχει κάνει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται σε άρτια ψυχολογική κατάσταση ενώ η φιλοξενούμενες από την Καλαμάτα έχουν μια νίκη σε τρεις αγώνες.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πάρα πολλά καθώς αυτό αποτελεί σχεδόν μονόδρομο για τα κορίτσια του Ακρίτα αφού με ήττα χάνουν πολύτιμο έδαφος ενώ σε αντίθεση οι Νησιώτισσες με νίκη επιμηκύνουν τη διαφορά από όλους τους διώκτες τους και σε περίπτωση νίκης με 3-0 πετυχαίνουν το απόλυτο.
Καλούμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο της Νάξου να γεμίσει το κλειστό και ναι στηρίξει ακόμη μια φορά τις αθλήτριες του Πανναξιακού με την παρουσία του.
 
Της Νάνση Χερουβείμ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares