Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 13:15

"Θερμό" επεισόδιο Μπαλόπιτα – Τσάπαλα.

MPALOPITAS-SYNOLAKIS

Θερμό επεισόδιο δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα Βόλεϊ Γυναικών ΑΟ Φοίνικας – ΑΟ Θήρας, πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων Σταύρος Μπαλόπιτας ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του ΔΣ της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου κ. Αντώνη Τσάπαλα.

 

Μετά το τέλος του επεισοδίου εξέδωσαν ανακοίνωση η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Τ.Ε Κυκλάδων, διαβάστε τις:

Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου καταγγέλλει την αναίτια, λεκτική και σωματική, επίθεση του προέδρου του σωματείου Α.Σ.Ε. Νεωρίου και… τυπικά προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων κατά του προέδρου του ΔΣ της Λέσχης κ. Αντώνη Τσάπαλα, μετά το τέλος του αγώνα γυναικών ανάμεσα στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και τον Α.Ο. Θήρας. Είναι απορίας άξιο γιατί οποιαδήποτε νίκη της ομάδας μας δημιουργεί τέτοιο εκνευρισμό στον κύριο “πρόεδρο”, ώστε να φτάνει στο σημείο να απειλεί τον διαιτητή του αγώνα ότι θα τον “τελειώσει” και παράλληλα να προκαλεί επεισόδιο εναντίον μελών της Λέσχης, χωρίς προηγουμένως να έχει προκληθεί.

Καλούμε την διοίκηση της ομάδας μας να δραστηριοποιηθεί ώστε στην Τ.Ο. Πετοσφαίρισης Κυκλάδων να οριστεί ένας πρόεδρος αμερόληπτος που μοναδικό του μέλημα θα είναι η πρόοδος του αθλήματος στο νομό μας και το όνομα “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου” δεν θα του δημιουργεί εκνευρισμό… Παράλληλα, περιμένουμε τη δημόσια συγγνώμη του κυρίου “προέδρου” για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου για τις ενέργειες που έκανε ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας των γυναικών σε άλλη ώρα απ’ αυτόν των ανδρών, διότι η Τοπική Επιτροπή, σε μία κίνηση… αμεροληψίας, είχε ορίσει τον αγώνα των γυναικών την ίδια ώρα στο άλλο γήπεδο! Ευτυχώς, οι φίλαθλοί μας μπόρεσαν τελικά να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες, ενώ και η ομάδα γυναικών παρατάχθηκε στον αγώνα με τον προπονητή της που διαφορετικά θα ήταν στον αγώνα των ανδρών γιατί ως γνωστόν είναι μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας…

* Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και δεν αποτελεί επίσημη θέση της διοίκησης του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

Σταύρος Μπαλόπιτας.

Ερμούπολη 26/11/2012

Απάντηση του Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής κ.Σταύρου Μπαλόπητα προς την Λέσχη φίλων του Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ.

Η αφορμή της λεκτικής επίθεσής μου προς τον κ.Τσάπαλα δεν ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Αιτία ήταν η συμπεριφορά του κ.Τσάπαλα προς τους συνοδούς του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

Του είπα να ηρεμήσει και να μην ασχολείται άλλο γιατί όταν κατέβει ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ στην Σαντορίνη ίσως αντιμετωπίσει την ίδια συμπεριφορά και θα την πληρώσει η Ομάδα.

Η απάντησή του ήταν ΄΄εσύ να μην μιλάς και να μην ξαναπατήσεις στο γήπεδο σε παιχνίδια του Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ΄΄ και εναντιώθηκε μπροστά μου με αφορμή να τον αποθήσω γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που μου αναφέρουν ότι είμαι ανεπιθύμητος σε αγώνες του Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ. Για του λόγου το αληθές παρών σε όλη την λεκτική επίθεση ήταν στέλεχος του Δ.Σ. του Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ ο Σύλλογος του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ και οι δύο υπάλληλοι του Αθλητικού Κέντρου που κατά την διάρκεια του αγώνα του έκαναν παρατηρήσεις για να μην προκαλέσει φθορά στις εξέδρες και η απάντησή του προς τους υπαλλήλους ήταν ΄΄Τι λέτε βρέ κοπρίτες εγώ τα έχω φτιάξει αυτά΄΄.

Όσο για τις λεκτικές ύβρεις εγώ δεν τον έβρισα αυτός με αποκάλεσε καραγκιόζη και νούμερο και ότι κανείς δεν με θέλει και πάλι ήταν μπροστά το Μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ.

Όσο για το ότι είμαι τυπικά Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής είμαι διορισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με επίσημο έγγραφο στις 10/10/2011 με αρ.πρωτ. 10158ΧΣ/ΕΧ το οποίο είναι διαθέσιμο για την εξακρίβωση του Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής.

Αμερόληπτος είμαι πάντα απέναντι σε όλους τους Συλλόγους και πάντα μέλημά μου είναι η πρόοδος του Αθλήματος και η καλή συνεργασία με όλα τα σωματεία του Νομού μας.

Όσο για την συγνώμη θα έλεγα στον κ.Τσάπαλα να ζητήσει εκείνος από τους φιλάθλους της ομάδας του, τους υπαλλήλους του γηπέδου και κατόπιν προς εμένα για τα λόγια που μου είπε, και να σέβεται τον Αθλητικό χώρο και τους Αθλητές των Συλλόγων.

Όσο για τον ορισμό του αγώνα Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ – Α.Ο.ΘΗΡΑΣ γυναικών είχε γίνει κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του κ.Μανώλη Βαμβακούση του Προπονητή των Γυναικών και του Προέδρου του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ για τις 24/11/2012. Με την προϋπόθεση διεξαγωγής του αγώνα στις 13:00 αλλά λόγω αλλαγής δρομολογίου του πλοίου και λόγω του ότι ο ΟΠΑΣ δεν παραχωρούσε την Β΄Αίθουσα μετά των αγώνα των Ανδρών της Α1 αναγκαστικά προγραμματίστηκε στις 19:30 στην Α΄Αίθουσα λόγω που το πλοίο θα ήταν στην Σύρο στις 17:00 το Πρόγραμμα είχε σταλεί στους Συλλόγους και στην ΕΟΠΕ από τις 8/11/2012.

Κατόπιν συνομιλίας με τον Προϊστάμενο του ΑΚΔΕ για αλλαγή ώρας και παραχώρηση της Β΄Αίθουσας το αίτημά μου δεν έγινε δεκτό. Ενημερώνοντας τον Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ ανέλαβε και έστειλε έγγραφο προς τον ΟΠΑΣ για αλλαγή Αίθουσας και ώρας και ο κ.Κεράνης έδωσε την έγκριση με υπόδειξη ενημέρωσης της Τοπικής Επιτροπής για τον Προγραμματισμό των υπολοίπων διαδικασιών αλλά στέλεχος του Δ.Σ. Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑ αγνόησε την Τοπική Επιτροπή.

Σας διαβεβαιώ ότι η κάθε κίνηση της Τοπικής Επιτροπής λειτουργεί βάσει Γενικής Προκήρηξης και πάντα με την ενημέρωση προς την ΕΟΠΕ.

 

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Μπαλόπητας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares