Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 18:45

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στο ΔΑΠΠΟΣ... ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Με ένα μεγάλο παιχνίδι ολοκληρώνει αύριο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Volleyleague γυναικών για το 2023 ο Α.Ο. Θήρας!

Η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται το Σάββατο 23/12 (19:00, Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) στο ΔΑΠΠΟΣ τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που ρίχνει την αυλαία του Α’ Γύρου.

Έπειτα από ένα αήττητο εντυπωσιακό σερί 4 αγώνων, οι αθλήτριες του Ματέο Φρέσκι, θέλουν με τη βοήθεια του «7ου παίκτη» της ομάδας στο κλειστό της Σαντορίνης, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της ήττας από την ΑΕΚ και κόντρα σε έναν ακόμη διεκδικητή του φετινού τίτλου, να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Πέρα από βαθμολογικής σημασίας όμως η αυριανή αναμέτρηση είναι σημαντική και για λόγους γοήτρου, αφού με νίκη η ομάδα μας θα κρατήσει απροσπέλαστο το ΔΑΠΠΟΣ για 5ο φετινό αγώνα και παράλληλα θα πάρει «άτυπη ρεβάνς» για την ήττα από τις «ερυθρόλευκες» στον τελικό του τουρνουά «Νομίκεια 2023».

«Είμαστε έτοιμοι για τον τελευταίο αγώνα του 2023 εδώ στη Σαντορίνη! Ασφαλώς είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κλείσουμε τη χρονιά μπροστά στον κόσμο μας με ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όλες οι αθλήτριες και όσοι είναι γύρω μας, στρέφουμε την προσοχή και τη συγκέντρωσή μας σε αυτό το παιχνίδι, όπου στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Για αυτό προετοιμαστήκαμε με μεγάλη ακρίβεια μελετώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια ενόψει αυτού του αγώνα» δήλωσε για το αποχαιρετιστήριο ντέρμπι του 2023 ο Ιταλός τεχνικός που θα βρεθεί για 2η φορά φέτος αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του προπονητή των φιλοξενούμενων, Λορέντζο Μιτσέλι.

INFO

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV): Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Ιωάννου, Γραμματεία: Μισιάκα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares