Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 16:29

Αδικαιολόγητη αναβολή στο ΑΟ Θήρας -  ΟΦΑ Απολλώνιος και δυσφορία για τους ανθρώπους της Σαντορίνης

Τι κι αν η πτήση έφτασε κανονικά στη Σαντορίνη, όπως και το πλοίο της γραμμής; Για την ΕΟΠΕ φαίνεται ότι μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, καθώς ενέβαλε τον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα της Volley League Γυναικών, μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του ΟΦΑ Απολλώνιος.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Η ΕΟΠΕ ενημερώνει, ότι, ο αγώνας ΑΟ Θήρας - ΟΦΑ Απολλώνιος για την 5η αγωνιστική της Volley League Γυναικών προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 18/11/2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου στην Σαντορίνη.

Στις τάξεις της ομάδας της Σαντορίνης επικρατεί δυσφορία για την απόφαση αυτή που φυσικά υποβαθμίζει γενικότερα το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Μάλιστα, η δυσφορία αυτή γίνεται μεγαλύτερη, καθώς την ίδια στιγμή η ομάδα Κ20 του συλλόγου , χωρίς να λογαριάζει καιρούς, ταξιδεύει στη Νάξο για να δώσει τους προγραμματισμένους της αγώνες με Απόλλωνα και ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

Με αφορμή την αναβολή του αποψινού αγώνα της Volleyleague γυναικών, η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει ότι παρότι η πτήση Αθήνα – Σαντορίνη πραγματοποιήθηκε κανονικά, με καθυστέρηση, το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΕΟΠΕ έσπευσε να αναβάλλει τον αγώνα ΑΟ Θήρας - ΟΦΑ Απολλώνιος για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναβολή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 18/11/2023 στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ «ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω αδυναμίας μετακίνησης του φιλοξενούμενου σωματείου στην Σαντορίνη».

Ελπίζουμε στο μέλλον η Ομοσπονδία να δείξει την ίδια ευαισθησία και κατανόηση σε ανάλογες περιπτώσεις, που θα αφορούν την ομάδα μας, κάτι που ωστόσο δεν έχει κάνει στο παρελθόν.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου της σεζόν 2016-2017, στις πρώτες χρονιές της παρουσίας της ομάδας μας στην Α1 Γυναικών, όπου με πολύ χειρότερες καιρικές συνθήκες, ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα. Το αίτημα μας τότε δεν είχε γίνει αποδεκτό από την διοργανώτρια Αρχή, με αποτέλεσμα, υπερβάλλοντας εαυτούς, καταφέραμε με κάθε τρόπο να δώσουμε το παρών στο παιχνίδι και να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, την ώρα που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τους ανέμους 7 μποφόρ που πνέουν στις Κυκλάδες, τα 15χρονια κορίτσια του συλλόγου μας ταξίδεψαν το μεσημέρι ακτοπλοϊκώς στη Νάξο, για να αγωνιστούν κανονικά σήμερα και αύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ20 της Ζ΄ Περιφέρειας ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων.

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares