Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 23:24

Κ20: Πήρε το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ θήρας ο Απόλλωνας [pics]

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα Κ20 (Νεανίδων) βόλεϊ στις Κυκλάδες, με τον ΑΟ Θήρας και τον Απόλλων Νάξου να χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κόσμο που έδωσε το βροντερό παρόν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε σχεδόν 2 ώρες και 30 λεπτά ο Απόλλωνας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τη νίκη με 2-3 στην πρεμιέρα του 2ο ομίλου της Κ20.

Ο ΑΟ Θήρας ξεκίνησε πολύ καλύτερα, κατακτώντας τα δύο πρώτα σετ, με τον Απόλλων Νάξου αν επιστρέφει στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 2-2, στέλνοντας έτσι το παιχνίδι να κριθεί στο Ται Μπρέικ.

Το τελευταίο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα της Νάξου να δείχνει ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και να κατακτά τη νίκη και δύο βαθμούς.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι, κερδισμένο βγήκε το βόλεϊ και ο κόσμος που το παρακολούθησε, με τις δύο ομάδες να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του ντέρμπι που φέρουν οι μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το ματς ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τις αθλήτριες να φεύγουν αγκαλιασμένες μέσα από το γήπεδο.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησε και ο προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του ΑΟ Θήρας, Ματέο Φρέσκι.

Διαιτητές: Δρόσος - Χατζηδούκας

Τα σετ: 3-2 (25-23, 25-17, 22-25, 21-25, 12-15).

ΑΟ θήρας (Κατσαρός): Καρτίμπελη, Σαλπιγκντή (Λ), Πατηνιώτη Μ., Μηνδρινού, Ξυφανταράκη Ε., Τσοβάρα, Πελέκη, Καραμολέγκου Α.(Λ), Αντωνιάδη, Ψωμιάδη, Ζαράνη, Ξυφανταράκη Α., Δακορώνια, Πατηνιώτη Γ.

Απόλλων Νάξου (Φραγκίσκος): Αξαρλή, Αχμέτι, Κιόσκου, Μεχάλλα, Στάφα, Απειρανθίτου, Βόμβα, Λεγάκη, Ρέσκα, Τσεκρέζι Ε. (Λ).

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares