Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012 18:58

Η προσοχή ξανά στο πρωτάθλημα

PANIGYRISMOI-KOSMOS

Τα παιχνίδια με την Ελβετική Νάιφελς για το Challenge Cup είχαν πολλαπλά οφέλη για τον Φοίνικα.

Πέραν του αυτονόητου, της πρόκρισης στην επόμενη φάση (2ος προκριματικός γύρος και όχι φάση των 32 όπως λανθασμένα αναφέρεται σε πολλά ΜΜΕ), πολύ ενθαρρυντική είναι και η συνεχής πρόοδος που παρουσιάζει η ομάδα στην απόδοσή της. Παιχνίδι με παιχνίδι, οι παίκτες του Χρήστου Πάτρα βρίσκουν ρυθμό και σε κάθε αγώνα βελτιώνουν ένα επίπεδο την απόδοσή τους. Αισθητή ήταν η διαφορά της εμφάνισης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τα δύο παιχνίδια απέναντι στους Ελβετούς, ιδιαίτερα στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής.

“Γολγοθάς” ο Νοέμβριος

Το φορμάρισμα της ομάδας έρχεται στην καλύτερη χρονική στιγμή για το “πειρατικό”, καθώς ο μήνας Νοέμβριος αναμένεται ιδιαίτερα “καυτός” και περιλαμβάνει πολλά και κρίσιμα παιχνίδια για τον Φοίνικα. Αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νίκη Αιγινίου, ξεκινά ένας “μαραθώνιος” σημαντικών αγώνων μέχρι το τέλος του μήνα, στον οποίο επιβαρυντικός παράγοντας είναι τα πολλά και μακρινά ταξίδια.

Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας θα δώσει δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό. Στη συνέχεια ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Challenge Cup με τη Βελγική Πρεφάξις Μένεν το οποίο θα διεξαχθεί κάποια στιγμή από την Τρίτη 13 ή Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Ακολουθεί νέο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Ηρακλή (Σάββατο 17 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια ταξίδι στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό με την Πρεφάξις Μένεν (Τρίτη 20 ή Τετάρτη 21 Νοεμβρίου). Ο “μαραθώνιος” του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με το εντός έδρας αγώνα απέναντι στο Μίλωνα.

Προέχει η Νίκη Αιγινίου

Όλα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Χρήστος Πάτρας και το επιτελείο του που πρέπει να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα προκειμένου να αντέξει αυτή τη σειρά δυνατών αγώνων, χωρίς να υπάρξουν απώλειες. Ήδη, ο Ματσακόν αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο (έμεινε εκτός 12άδας στο δεύτερο ματς με τη Νάιφελς) και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Όλοι οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί, ωστόσο σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν πρέπει να φορτωθεί με άγχος, αντιθέτως πρέπει να κοιτά τα παιχνίδια αυτά ένα-ένα. Μ’ αυτή τη λογική ο Χρήστος Πάτρας έχει επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του αποκλειστικά στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι. Η ομάδα από την Πιερία μπορεί να είναι νεοφώτιστη, ωστόσο έχει ήδη αποδείξει ότι δεν πρόκειται να είναι… αμελητέα ποσότητα στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη επί του Ηρακλή μέσα στη Θεσσαλονίκη, άλλωστε, μιλάει από μόνη της…

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares