Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 11:47

Στάθηκε στο ύψος του ο Πανναξιακός κόντρα στις ερυθρόλευκες!

PANNAXIAKOS-OLYMPIAKOS FILIKO

Μεγάλες  στιγμές έζησε σήμερα το απόγευμα το νησί της Νάξου καθώς η ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π  βρέθηκε εδώ και αγωνίστηκε κόντρα στην αντίστοιχη του Πανναξιακού Α.Ο.Ν στο ΔΑΚ Νάξου στις 18:30 το απόγευμα αφού υπήρχε προγραμματισμένη φιλική συνάντηση. Το  παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και το τελικό  αποτέλεσμα με 0-3 σετ υπέρ των ερυθρολεύκων αδικεί  κάπως τις Ναξιώτισσες. 

NAXOS sima vofanonΟι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα πραγματοποιώντας εξαιρετικές άμυνες αλλά και τελειώματα  απέναντι στις φιλοξενούμενες. Στη συνέχεια η εμπειρία καθώς και η  καθαρή ετοιμότητα του Ολυμπιακού μίλησαν δίνοντας το προβάδισμα στις αθλήτριες του Τέλη Σωτήρχου που έδειξαν έτοιμες και δυνατές για τη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει στην Α1 γυναικών. Η ομάδα του Πανναξιακού μας έδωσε τα πρώτα της πολύ δυνατά διαπιστευτήρια απέναντι  σε έναν άκρως δύσκολο και υπολογίσιμο αντίπαλο και άπαντες στην ομάδα  μπορούν να είναι παραπάνω από ευχαριστημένοι.

Το σημερινό δείγμα ήταν θετικότατο και μας κάνει να ελπίζουμε κατά πολύ  στην ειτευξη του στόχου που έχει θέσει ο σύλλογος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία βόλει γυναικών, Αυτή την πεποίθηση εξέφρασε άλλωστε μετά τη λήξη του παιχνιδιού και ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού  Νίκος Κατσιούρας που δήλωσε σίγουρος πως ο Πανναξιακός θα βρίσκεται του χρόνου ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Α1 κατηγορία. 

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην παρουσία του κόσμου που γέμισε  το κλειστό γήπεδο της Νάξου  φωνάζοντας συνθήματα  στήριξης ,δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση του  στην ομάδα. 

Τα σετ του αγώνα: 18-25, 12-25, 18-25

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: 

Προπονητής: Τέλης Σωτήρχος

Κόνομι(Λ), Μπλάνκο, Τένεβα, Λούκοβιτς, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Γιακουμή, Καβαθά, Τέζα

Πανναξιακός  Α.Ο.Ν:

Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης

Κακουράτου(Λ), Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Χατζηνικολάου, Γκολφινοπούλου, Φάρκωνα, Μουντζουρίδου, Λαίου, Απειραννθίτου, Σέργη .

Της Νάνση Χερουβείμ


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares