Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 05:30

Αγιασμός στον ΑΟ Θήρας

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Ο Θήρας ενόψει της Volleylegaue 2023-2024.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Α.Ο Θήρας Γιώργος Σκοπελίτης, ευχήθηκε μια καλή νέα αθλητική σεζόν, γεμάτη από υγεία και επιτυχίες, προάγοντας όπως πάντα τον αθλητισμό στο νησί.
Στην τελετή, που πραγματοποίησε ο π. Ευάγγελος, έδωσε το παρών σύσσωμη η Διοίκηση του συλλόγου, όλες οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο, καθώς και ο κ. Γιάννης Βάλβης, πρόεδρος της εταιρείας, Aqua Carpatica, πλατινένιος χορηγός της ομάδας, συνοδευόμενος από τους γιους του, Στέφανο και Χρήστο. Ο κ. Βάλβης μάλιστα παρέλαβε ως αναμνηστικό δώρο από τα χέρια της αρχηγού, Στέλλα Χριστοδούλου μία υπογεγραμμένη φανέλα από όλες τις αθλήτριες της ομάδας.

Η ομάδα μας, μετά και την επιστροφή των Έρικα Μερκάδο και Λόρένα Λόρμπερ Φίτζοκ από τα προολυμπιακά τουρνουά, είναι σε πλήρη σύνθεση, γεγονός που "λύνει τα χέρια" του Ιταλού τεχνικού Ματέο Φρέσκι, ο οποίος μπορεί πλέον απερίσπαστος να αφοσιωθεί στη συνέχεια της προετοιμασία ενόψει των προσεχών φιλικών αλλά και του καθιερωμένου τουρνουά του Α.Ο. Θήρας "Νομίκεια 2023", που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού και θα φιλοξενηθεί από 11-12/10, για 10η συνεχή χρονιά, στη Σαντορινη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares