Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 10:26

Το μέλλον τους ανήκει.

pannaxiakos filiko ME IONES

Το δεύτερο φιλικό του μέσα σε λίγες μόλις μέρες πραγματοποίησε ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν στο βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο και πάλι τους ΑΣΠ Ίωνες τους οποίους είχε αντιμετωπίσει μόλις πριν δυο μέρες με το τότε σκορ να λήγει 1-3 υπέρ των Ναξιοτισσών.

Στη δεύτερη 'μάχη' τους φανέρωσαν σημάδια κόπωσης αν και το ξεκίνημα τους ήταν το ιδανικότερο αφού προηγήθηκαν με 0-1 σετ. Στη συνέχεια το άγχος δεν βοήθησε και οι Ίωνες αφού έκαναν το 1-1 πήραν προβάδισμα με 2-1 σετ.
Oι αθλήτριες του Πανναξιακού πάλεψαν, μπήκαν πιο δυνατά διεκδίκησαν κάθε φάση παρ όλα αυτά δεν είχαν τα ανάλογα τελειώματα προκειμένου να δικαιωθούν αγωνιστικά. Η γηπεδούχος ομάδα για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της δείχνοντας πως είναι υπολογίσιμος και άξιος αντίπαλος του Παννναξιακού Α.Ο.Ν κάτι που δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα με το 3-1 υπέρ τους..

Οι δυο ομάδες ήταν για μια ακόμη μέρα μαχητικότατες και προσέφεραν ένα χορταστικό θέαμα. Σε πολλή καλή μέρα για την ομάδα του Γιώργου Δερμάτη βρέθηκαν οι Εμμανουηλίδου,Καρπουζά και Κακουράτου ενώ για τους Ίωνες οι Κατσαντώνη και Φωτεινού.

Τα γενικά συμπεράσματα που βγήκαν από αυτό το παιχνίδι είναι πως η δύναμη του συλλόγου της Νάξου βρίσκεται σε υποδοχή και κέντρο αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο χρονικό διάστημα που απομένει. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό από το δεύτερο αυτό φιλικό η εμπιστοσύνη σε αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλη και η ελπίδα πως θα δικαιώσουν άπαντες που πιστεύουν σε αυτές τείνει να γίνει βεβαιότητα.
Τα σετ του αγώνα: 21-25, 30-28, 25-22, 25-23.
Συνθέσεις:
Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Εμμανουηλίδου, Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Λαγουδάκη, Καρπουζά, Χατζηνικολάου,Φάρκωνα, Γκολφινοπούλου .
ΑΣΠ Ίωνες:
Ντονά, Κατσαντώνη, Ψιλάκη.Ι, Φωτεινού, Ψιλάκη.Ε, Καραγρηγορίου, Χρήστου .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares