Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 08:58

ΑΟ Θήρας: Το ευχαριστώ για τη φιλοξενία στη Νάξο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία στη Νάξο της ομάδας Κ16 εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση:

Την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος κοριτσιών (Κ16) Κυκλάδων κατέκτησε ο Α.Ο. Θήρας

Την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος κοριτσιών (Κ16) Κυκλάδων κατέκτησε ο Α.Ο. Θήρας με την ολοκλήρωση των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο το διήμερο Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Ιουνίου 2023.

Για μια ακόμη χρονιά, σε πλήρη ετοιμότητα και με αγωνιστική διάθεση, ο Α.Ο. Θήρας έδωσε το παρόν στο Final Four του Πρωταθλήματος, καταφέρνωντας μετά από πολύ δυναμικά και "στα ίσα" παιχνίδια να κατακτήσει την 3η θέση.

Η τετράδα του Πρωταθλήματος κοριτσιών (Κ16) Κυκλάδων έχει ως εξής με τις δυό πρώτες θέσεις κατακτούν Συριανές ομάδες :

Πρώτη θέση : "Νεωρίο" Σύρου, δεύτερη : "Φοίνικας" της Σύρου, τρίτη : Α.Ο. Θήρας και τέταρτη "Απόλλωνας" Νάξου.

Τα σκόρ της ομάδας μας στους αγώνες που έδωσε είναι τα εξής, με το σημερινό παιχνίδι για την τρίτη θέση με τον Απόλλωνα να εξελίσσεται σε έναν συγκλονιστικό αγώνα για πολύ δυνατές παίκτριες, με τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας να καταφέρνουν να "γυρίσουν" και κρατήσουν το παιχνίδι.

ΦOINIKAΣ -AO ΘHPAΣ 3-0
25-20
25-19
25-21
AO ΘHPAΣ -AΠOΛΛΩNAΣ NAΞOY
16-25
25-27
25-21
25-18
Time break 15-9
Η ομάδα του Α.Ο. Θήρας, με την ολοκλήρωση των αγώνων θέλει να ευχαριστήσει δημόσια και από καρδιάς τον Απόλλωνα Νάξου για τη άψογη σε όλα φιλοξενία, καθώς και το εστιατόριο "Αποστόλης" για το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα του Α.Ο. Θήρας όπως επίσης και τον έφορο του Απόλλωνα Ιωάννη Ρούσσο που βοήθησε όταν προέκυψε ένα θέμα με την υγεία μιας αθλήτριας και τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο.

Τους αγώνες της ομάδας μας στο Final Four παρακολούθησε από τις κερκίδες του Δ.Α.Κ. και ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Σκοπελίτης εμψυχώνοντας τις νεαρές αθλήτριές μας.

Ο Α.Ο. Θήρας για μια ακόμη φορά, συγχαίρει τις νεαρές του αθλήτριες για τη συνέπεια, το αθλητικό τους πνεύμα και το δυναμισμό τους στο γήπεδο, τον προπονητή κ. Γιώργο Κατσαρό για τον επαγγελματισμό του σε όλα, όλες τις προπονήτριες των ακαδημιών της ομάδας μας, καθώς και τους γονείς των αθλητριών για τη διαρκή βοήθεια και συμπαράστασή τους.

Μπράβο κορίτσια!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares