Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 17:13

Νίκες για Νεώριο και Μ. Αλέξανδρο. Α.Α. ο Πανναξιακός ΑΟΝ

gynaikwn newrio-poseidwnas 1 2011

Με 4 αγώνες στο πρόγραμμα ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Οι δύο απο αυτούς δεν έγιναν (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΡΩΝ) λόγο της μη προέλευσης της ομάδας του Πανναξιακού στο γήπεδο όπως είχε οριστεί. Έτσι η ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ πήραν τον αγώνα στα χαρτιά με σκορ 3-0.

          

ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)

Στο παιχνίδι ΑΣΕΝΕΩΡΙΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ για το πρωτάθλημα τον κορασίδων νικήτρια ήταν η ομάδα της Σύρου με σκορ 3-0.Η ομάδα της Σύρου δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε όλη την  διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα πολλά υποσχόμενη. Για την ιστορία τα σετ του αγώνα 

25-8,25-13 και 25-6..

 

ΑΣΕΝ: (ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΡΕΤΑΣ) ΑΛΤΟΥΒΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ, ΚΑΡΑΗΛΙΑ Μ., ΚΑΡΑΗΛΙΑ Τ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΡΗ, ΒΑΣΑΛΟΥ, ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΚΑΤΣΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, ΛΟΥΛΟΥ, ΓΚΙΟΥΖΕΛΗ

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ: ΜΑΡΑΚΟΝΑ, ΒΕΛΑ, ΒΙΔΑΛΗ, ΑΡΜΑΚΟΛΛΑ, ΒΙΔΑΛΗ, ΔΕΣΥΠΡΗ, ΑΡΜΑΚΟΛΛΑ, ΑΠΕΡΓΗ, ΑΝΤΑΛΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ

andron-m alexandros-pannaxiakos-8-4-2012 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ (ΑΝΤΡΙΚΟ)

Στον πρώτο αγώνα που έγινε το Σάββατο βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμούπολης για το αντρικό πρωτάθλημα  μεταξύ των ομάδων του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και του ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ μεγάλη νικήτρια ήταν ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με σκορ 3-0.Το πρώτο σετ η ομάδα των ποντίων το πήρε εύκολα με σκορ 25-15.Στο δεύτερο η ομάδα του ΝΕΩΡΙΟΥ έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό και έτσι το έχασε και αυτό με 27-25 και το τρίτο έληξε υπέρ του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με 25-15.

 

ΣΒΣ Μεγας Αλεξανδρος: Καλυβας, Βελεντζας, Μαραγκος, Στεφανου, Ρουσσος Σ., Παπιτσης, Γαβρης (λ), Ρουσσος Ι, Βασιλακοπουλος, Καπελλας, Ζουγανελης, Βουτσινος (λ)

ΑΣΕ Νεωριου: Γρυπαρης Κ, Βοσκουδακης, Δουναβης, Παραβαλος, Μουλαρθι, Γρυπαρης Μ, Στεφανου Γ., Βαρθαλιτης, Καιλας

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares