Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 14:54

Ρίχνεται στη μάχη το Πειρατικό!

finikas-olympiakos-1-4-2012

Έφτασε πλέον η ώρα για την ομάδα μας να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ φάσης του League Cup που διεξάγεται στη Σύρο.

AIGAIO-LOGOΤο ξεκίνημα για τον Χρήστο Πάτρα και τους παίκτες είναι το πλέον δύσκολο που θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς αντιμετωπίζουν την ομάδα που θεωρείται το πρώτο φαβορί φέτος για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και το παιχνίδι αυτό είναι το πρώτο από τις πολλές “μάχες” που αναμένεται να δώσουν μέσα στη χρονιά (τουλάχιστον τρεις). Στο μεγαλύτερο ντέρμπι όχι μόνο του 2ου ομίλου, αλλά ολόκληρης της Α’ φάσης του θεσμού, δεν χωρούν προγνωστικά, όπως άλλωστε δήλωσε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Μίλωνα: “Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη και δεν έχει βρει το ρυθμό που επιθυμεί. Όποια από τις δύο βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη”. Πάντως οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει τόσο στα φιλικά, όσο και στο χθεσινό παιχνίδι, ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.Παράλληλα, δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα, αφού μέχρι και ο Ποτότσνικ που προερχόταν από τραυματισμό πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Μίλωνα.

Από την άλλη το “πειρατικό” έχει ένα επιπλέον “όπλο” στη σημερινή μάχη του, τον κόσμο του ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο “Δ. Βικέλας” και με τη γνωστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί να ωθήσει την ομάδα στη νίκη που θα αποτελέσει τεράστιο βήμα πρόκρισης στο final-4 του League Cup, καθώς θα απομένει να ξεπεραστεί το σαφώς χαμηλότερο εμπόδιο του Μίλωνα το μεσημέρι της Κυριακής. Όλοι στο στρατόπεδο του Φοίνικα ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κάνει η ομάδα ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά.

Αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα, η πώλησή τους θα πραγματοποιείται στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν με μισή τιμή (5 ευρώ) να πάρουν εισιτήριο στην ίδια θέση, ενώ για τους υπόλοιπους φιλάθλους τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ, υπάρχουν ελάχιστα για την κάτω κερκίδα και τα υπόλοιπα στην πάνω κερκίδα.

Το πανόραμα του 2ου ομίλου της Α’ φάσης του League Cup
Παρασκευή 5 Οκωβρίου
Ολυμπιακός-Μίλωνας 3-0 (25-16, 25-21, 25-19)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου
19:00 Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός (Βαρθαλίτης, Καραμπέτσος)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου
13:00 Φοίνικας Σύρου-Μίλωνας (Καραμπέτσος, Βαρθαλίτης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός  3β.  1αγ.  3-0 σετ

Φοίνικας  0β.  0αγ.  0-0 σετ

Μίλωνας 0β.  1 αγ.  0-3 σετ

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares