Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 18:35

Τουρσούγκας - Δερμάτης ρίχνουν άγκυρα στη Νάξο

korasides-pannaxiakou-2012-1

Αίσιο τέλος είχαν οι "διαπραγματεύσεις" μεταξύ του Πανναξιακού και του τεχνικού διδύμου Τουρσούγκα - Δερμάτη  που αφορούσαν  την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο.

diktyoΟ Γιώργος Δερμάτης αναλαμβάνει το πόστο  του α' προπονητή της ομάδας, ενώ ο συνεργάτης του Σούλης Τουρσούγκας αναβαθμίστηκε στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

 Οι δυο πολύπειροι προπονητές είχαν εκδηλώσει από καιρό την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα για δυο βασικούς λόγους. Πρώτον επειδή έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση τους με τους ανθρώπους της διοίκησης και με την κοινωνία του νησιού και δεύτερον, και σημαντικότερο, γιατί θέλουν να ολοκληρώσουν την εξαιρετική δουλειά που έχουν ξεκινήσει στην ομάδα και κυρίως στα τμήματα υποδομών. paros-dolkas-epipla

Οι παράγοντες του...........
Πανναξιακού δηλώνουν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του θέματος και στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί έγκαιρα η ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Λακωνική ήταν η απάντηση  που έδωσε ο  πρόεδρος κ. Γιάννης Βαλληνδράς  ερωτώμενος για την ανανέωση των προπονητών: "Μια πετυχημένη συνταγή συνεχίζεται" ενώ ο κ. Σούλης Τουρσούγκας ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό τους: " Ευχαριστώ την διοίκηση του Πανναξιακου για την εμπιστοσύνη που μας  δείχνουν, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο" είπε χαρακτηριστικά.

Naxos Fan

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares