Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 08:16

Come back και 2η συνεχόμενη νίκη για τον Φοίνικα

pagkorasides-finikas-nireas xiou-29-6-2012-1

Στην 2η ήμερα των αγώνων τις β΄φάσης της ζ΄περιφέρειας τα κορίτσια του Φοίνικα πήραν μια μεγάλη νίκη σε έναν όμορφο από άποψη αγωνίας και ενδιαφέροντος αγώνα που είχε διάφορες εναλλαγές στις κατακτήσεις των σετ.

Η Συριανή ομάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-23 στο 2ο σετ όμως τα πράγματα άλλαξαν και ενώ η ομάδα του Φοίνικα ήταν μπροστά στο σκορ στα μισά του σετ ο Πολυκράτης Σάμου αντέδρασε και έκανε την ανατροπή κατακτώντας το σετ με 25-27. Στο 3ο σετ η ομάδα της Σύρου φάνηκε επηρεασμένη που έχασε το προηγούμενο σετ και η ομάδα της Σάμου έδειξε να το εκμεταλλεύεται και εν τέλει να κατακτά και το σετ με 25-18 και να κάνει το 2-1. Ο Φοίνικας άλλαξε πρόσωπο και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και με ένα εμφαντικό σκορ 25-13 έστειλε το δικό τους μήνυμα ότι τίποτα δεν είχε κριθεί και δεν θα παρατούσαν έτσι εύκολα τον αγώνα. Στο τάι μπρέικ τα κορίτσια της Σύρου έδειξαν πιο ψύχραιμα και με την ψυχολογία υπέρ τους κέρδισαν το σετ 16-14 και έτσι έφτασαν και στην νίκη με 3-2 απέναντι στην δυνατή ομάδα όπως έδειξε του Πολυκράτη Σάμου. Έτσι ο Φοίνικας έδωσε αύριο ραντεβού με τον Διαγόρα Ρόδου για να δούμε ποια ομάδα θα κατακτήσει την κορυφή του ομίλου καθώς μετά από αυτά τα αποτελέσματα και βάση των χθεσινών παιχνιδιών η βαθμολογία έχει ως εξής:

1.Φοίνικας Σύρου 4β ,

2.Διαγόρας Ρόδου 3β,

3.Νηρέας Χίου 3β ,

4.Πολυκράτης Σάμου 2β

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα ο Νηρέας Χίου νίκησε τον Διαγόρα Ρόδου με 3-0 σετ.

Οι συνθέσεις :

A.O Φοίνικας Σύρου: (Αλτουβάς Γ. ) Βασιλικού M. , Φιλίππα, Δελασούδα, Τσάπαλα, Πούλου,Βασιλικού, Κοσιάντου, Ρούσσου Ν , Βαρθαλίτου, Παπάζογλου, Μαραγκού, Ρούσσου Ε. (L)

Αύριο θα γίνουν οι αγώνες Πολυκράτης Σάμου-Νηρέας Χίου στις 17:00 ενώ αμέσως μετά θα γίνει ο αγώνας Φοίνικας Σύρου-Διαγόρας Ρόδου στις 19:00 που θα μας δείξει και ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση και θα βγει πρωταθλήτρια Αιγαίου.

syros RAOYZAIOS new14


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares