Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 17:44

Τα βλέμματα στο Ζένια. 6ος «Πειρατής»-Δημήτρης Σουλτανόπουλος

gortsianoyk foinikas

Το «Πειρατικό» έχει πετύχει το βασικό του στόχο στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, που δεν ήταν άλλος από το να κρατήσει το βασικό κορμό της ομάδας που την οδήγησε στον τελικό της Βόλεϊ Λιγκ. Πλέον οι διοικούντες της ομάδας μας στρέφουν την προσοχή τους... στην ανανέωση της συνεργασίας με το Ζένια Γκόρτσανιουκ.

syros RAOYZAIOS new14

Ο Έλληνας ακραίος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με το διαβατήριο του και ο κίνδυνος να μη μπορέσει να αγωνιστεί σαν Έλληνας στο επόμενο πρωτάθλημα είναι πλέον ορατός. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για την ομάδα μας να μη κρατήσει τον ταλαντούχο ακραίο, με τους ανθρώπους της διοίκησης να του έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους ακόμη και αν ο αθλητής αγωνιστεί σαν ξένος στην ομάδα μας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση και όλοι αισιοδοξούμε πως τα πράγματα θα πάνε καλά και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί για μια ακόμη χρονιά. 

soultanopoulos

6ος «Πειρατής»-Δημήτρης Σουλτανόπουλος

Ο έκτος «πειρατής» της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 θα είναι ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος. Ο Έλληνας κεντρικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας μας στέλνοντας πριν λίγο... το συμβόλαιο του υπογεγραμμένο στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί στο Φοίνικα για 2η συνεχόμενη σεζόν.

Παρέμεινε στη θέση του ο Λεονταρίτης

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο εκπρόσωπος μας στην ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης θα παραμείνει πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος…

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (25/6) στην Αθήνα η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ. Κατά τη διάρκεια της, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Ένωσης, ενώ αμέσως μετά, εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και απαλλάχθηκε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Κατόπιν, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα.

Με ψήφους δέκα υπέρ, ένα λευκό (ενώ παραβρέθηκε αλλά δεν είχε δικαίωμα ψήφου ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ηρακλής) ο κ. Παντελής Ταρνατόρος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου κι έτσι έγινε ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία της ΕΣΑΠ που θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Επίσης με ομόφωνες αποφάσεις εκλέχθηκαν ο κ. Γρόλλιος ως Α’ αντιπρόεδρος, ο κ. Παϊσιάδης ως Β’ αντιπρόεδρος, ο κ. Μπελιγράτης ως Γενικός Γραμματέας, ο κ. Ρωμανός ως Ταμίας κι ο κ. Ακριτίδης ως Ειδικός Γραμματέας.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΕΣΑΠ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Π. Ταρνατόρος (ΟΣΦΠ)
Α’ Αντιπρόεδρος: Χ. Γρόλλιος (Αρης)
Β’ Αντιπρόεδρος: Κ. Παϊσιάδης (ΠΑΟΚ)
Γενικός Γραμματέας: Θ. Μπελιγράτης (Μίλων)
Ταμίας: Κ. Ρωμανός (Παμβοχαϊκός)
Ειδικός Γραμματέας: Χ. Ακριτίδης (ΠΑΟ)
Μελη
1.Γ. Τζίμας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
2.Γ. Λεονταρίτης (Φοίνικας Σύρου)
3.Δ. Αυλίδης (Νίκη Αιγινίου)
4.Θ. Δεληγιαννάκης (ΑΟ Κηφισιάς)
5.Χ. Καρβούνης (ΓΣ Λαμία)
6.Θ. Κολύμπατζης (Ηρακλής)

Επίσης εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής Πρωταθλήματος που έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γ. Λεονταρίτης

Μέλη: Γ. Τζίμας, Θ. Δεληγιαννάκης, Χ. Γρόλλιος, Χ. Ακριτίδης, Αναπληρωματικά μέλη: Δ. Αυλίδης, Κ. Ρωμανός

Π. Ταρνατόρος: «Ευχαριστώ τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν»
«Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία μέλη της ΕΣΑΠ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με την εκ νέου ανάδειξη μου στη θέση του προέδρου της Ένωσης. Επίσης θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΣΑΠ και στους συνεργάτες της Ένωσης για την κοινή προσπάθεια που καταβάλλαμε την τελευταία διετία και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς από δω και πέρα», ήταν τα λόγια του κ. Ταρνατόρου αμέσως μετά την επανεκλογή του ενώ στην αρχική του τοποθέτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο, έθεσε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ΕΣΑΠ λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Έχουμε μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας και θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι παραμερίζοντας τα σωματειακά μας συμφέροντα, με σκοπό ένα αξιόπιστο και φερέγγυο πρωτάθλημα. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση οι προτεραιότητες μας θα είναι:

-Αλλαγές στην δομή της ΕΣΑΠ με τη δημιουργία Επιτροπών που θα απαρτίζονται από μέλη του ΔΣ, αλλά και ανθρώπους από την ευρύτερη οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ

-Άμεσες επαφές με την Πολιτεία για την επίλυση του θέματος του ΑΦΜ των ΤΑΑ και της οφειλόμενης επιχορήγησης της περιόδου 2010-2011

-Επαφές με την ΕΟΠΕ, με βασικό θέμα συζήτησης την θέσπιση ειδικού πειθαρχικού Δικαίου που θα αφορά τις ποινές των ΤΑΑ σε περίπτωση μη προσκόμισης των απαραιτήτων εγγράφων για την παροχή πιστοποιητικού, όπως προβλέπεται από τον πρόσφατο αθλητικό νόμο

-Ανανέωση της χορηγίας της ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και των υπολοίπων χορηγιών

-Άμεσες συζητήσεις με τον ΠΑΣΑΠ με σκοπό τη ρύθμιση των οφειλών των ΤΑΑ προς τους αθλητές

-Έγκριση του τελικού σχεδίου προ-αδειοδότησης εν όψει της νέας χρονιάς

-Κατάθεση σχεδίου στην ΕΟΠΕ το οποίο θα αφορά πρόγραμμα ανάπτυξης για το ανδρικό βόλεϊ

Τέλος αποφασίστηκε το νεοεκλεγέν ΔΣ να συνεδριάσει την επόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει όλα τα επείγοντα εκκρεμή θέματα που υπάρχουν.

Peiratiko.net

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares