Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 12:46

Συνεχίζεται η καλή δουλειά στην ακαδημία βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου

Ήρεμη δύναμη στον χώρο του βόλεϊ ο ΑΜΣ Φιλωτίου συνεχίζει τη συστηματική δουλειά στα αναπτυξιακά τμήματα, έχοντας υιοθετήσει σύγχρονες προπονητικές μεθόδους που αποδίδουν καρπούς.

Καθημερινά η βολεϊκή οικογένεια του ΑΜΣ Φιλωτίου μεγαλώνει, αφού υπάρχει αναγνώριση στο έργο που επιτελείται.

Αποτυπώνοντας τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα και τους στόχους, η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει ότι οι εγγραφές στην ακαδημία του συνεχίζονται.

Αναλυτικά:

Τα τμήματα υποδομής βόλεϊ του Α.Μ.Σ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ , τα τελευταία χρόνια έχουν οργανωθεί και λειτουργούν ήδη με με πάρα πολλές αθλήτριες.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας πολύ οργανωμένης δομής , που δίνει τη δυνατότητα στις μικρές αθλήτριες να προπονούνται έχοντας στο πλάι τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς – προπονητές , που θα τους εντάξουν ομαλά στο άθλημα και θα τους διδάξουν όλα τα μυστικά του βόλεϊ , αλλά και τις απαραίτητες ηθικές αξίες στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα.

Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι η στείρα προπόνηση και η αθλητική μόνο εξέλιξη των παιδιών , αλλά η διαμόρφωση σωστών αθλητών με χαρακτήρα και αθλητική παιδεία που θα τους οδηγήσει σε σωστές μελλοντικές αθλητικές αλλά και προσωπικές επιλογές.

Για το λόγο αυτό τα τμήματα της Ακαδημίας μας καταπιάνονται με δράσεις και δραστηριότητες που αφορούν τη συνύπαρξη με άλλους, τη φιλία , τη συνεργασία, την αποδοχή, την υπομονή , το σεβασμό .

Απώτερος στόχος όλης της δουλειάς αυτής στα μικρά τμήματα είναι ο σταδιακός σχηματισμός αγωνιστικών τμημάτων που με αγάπη για το σωματείο και το βόλεϊ αγωνίζονται και γεμίζουν εμπειρίες και βολεϊκές εικόνες, με αποτέλεσμα την ομαλή τους ένταξη στα μεγαλύτερα τμήματα. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα σε όλες τις αθλήτριές κάτω από προστατευμένες συνθήκες πειθαρχίας και ολοκληρωμένης προπόνησης να βγουν προετοιμασμένοι στο αθλητικό γίγνεσθαι και φυσικά να ξεχωρίσουν τόσο αθλητικά όσο και για το ήθος τους.

Είμαστε υπερήφανοι για τις αθλήτριές μας και περιμένουμε και εσένα να γίνεις μέλος αυτής της οικογένειας, με χρόνια ιστορίας και πολλά πολλά ακόμα να μας περιμένουν.

Τηλ επικοινωνίας 6947424056 και 6972691673

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares