Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 08:33

Αύτη είναι η γιορτή του Βόλεϊ!!!

xorigos-wind-finika-2012-1

Μια πραγματική γιορτή πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από το κατάστημα της wind στην Ερμούπολη της Σύρου.

CYCLADES24Πολλά χαμόγελα ήταν αυτά που κυριάρχησαν στην αποψινή εκδήλωση ,που μαζί με τον κόσμο έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα σε αύτη την φιέστα για την ομάδα του Φοίνικα. Δυνατή μουσική, όμορφα κορίτσια, πολλά αυτόγραφα, φωτογραφίες ,Μέσα μαζικής ενημέρωσης ,δώρα που δόθηκαν από την wind στο κόσμο, υπήρχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, πλούσιος μπουφές αλλά προπάντων ένα μεγάλο χαμόγελο από τους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση.

Αυτό που κυριάρχησε όμως ήταν η πίστη και αισιοδοξία ότι ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα είναι Πρωταθλητής του χρόνου. Οι δηλώσεις του προέδρου κ Παλιόπορτα ήταν ξεκάθαρες ''Δεν μπόρεσα να οδηγήσω την ομάδα σε αυτή τη σφαγή. Του χρόνου ευελπιστώ ότι η ομάδα θα έχει καλύτερη θέση από αυτή που είχε φέτος. πρώτη δηλαδή''. Syros raouzaios

Στην εκδήλωση μίλησαν ο ιδιοκτήτης της wind στην Σύρο κ. Ρούσσος ,ο προπονητής της ομάδας, και ο αρχηγός Βίκτορας Κουρούπης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της wind από την Αθήνα ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει με τις εμφανίσεις της και έφερε σαν παράδειγμα το γιο του, ο οποίος δεν έχασε παιχνίδι του Φοίνικα στην Νova.

H ομάδα τίμησε και τον πιο παλιό φίλαθλο της ομάδας ,τον κ. Δελασούδα δίνοντας του μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών. Στην συνέχεια έκοψε την τούρτα και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στην ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Σολάρης

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares