Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 16:47

Οριστικό «όχι» Φοίνικα και παράλληλη φιέστα στη Σύρο!

foinikas-gold1 kypello

Ο Φοίνικας Σύρου απάντησε πριν από λίγο αρνητικά στην ΕΣΑΠ για τη συμμετοχή του στον 5ο τελικό της Βόλεϊ Λιγκ. Έτσι, ο τελικός θα οριστεί την Δευτέρα 14 Μαΐου στις 19.00 στη Μίκρα και ο Ηρακλής θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία...

Syros raouzaiosπου θα πάρει πρωτάθλημα άνευ αντιπάλου. Την ίδια ώρα στη Σύρο, η διοίκηση του Φοίνικα θα διοργανώσει τη δική της φιέστα για να κάνει ανεπίσημη απονομή στους παίκτες και στους προπονητές. Το πρωτάθλημα που ξεκίνησε με κουκούλωμα των παρανομιών τελειώνει χωρίς... αγώνα και με δύο απονομές.

 

Ανακοίνωση Ηρακλή

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή τονίζοντας πως δεν έκανε ένσταση για να πάρει τον αγώνα «στα χαρτιά όπως έκανε ο Φοίνικας Σύρου» και δίνει ραντεβού στο γήπεδο την Δευτέρα 14 Μαΐου στις 19.00...

Το ΤΑΑ Ηρακλής επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής: -Ουδέποτε διεκδικήσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή στα χαρτιά, όπως έκανε ο αντίπαλος μας καταθέτοντας ένσταση.
-Συναινέσαμε στο να πραγματοποιηθεί ο τελικός με όλους τους παίκτες του Φοίνικα Σύρου, προσπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα με τα{div float:right}{/div} δελτία.

-Δεν ήταν δική μας απόφαση η αναβολή του πέμπτου τελικού ούτε ο ορισμός του για τις 14 Μαΐου.
-Θέλαμε και εξακολουθούμε να θέλουμε να αποδείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου ότι είμαστε οι καλύτεροι.

-Εμείς την Δευτέρα 14/5 θα είμαστε στο γήπεδο…

Volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares