Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 12:36

Πήρε την Πηνελόπη Παπαστεργίου στην πάσα ο Πανναξιακός ΑΟΝ

“Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με την φανέλα του Πανναξιακού, γνωρίζω ότι σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά…” δήλωσε η Πηνελόπη Παπαστεργίου, η αθλήτρια που που θα στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Πηνελόπη Παπαστεργίου για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Λάρισα στις 26.3.1995, η Πηνελόπη Παπαστεργίου έχει ύψος 173cm και θα αγωνίζεται ως Πασαδόρος.

Η 25χρονη ταλαντούχα αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ε.Α. Λάρισας, Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, Γ.Σ. Ηλυσιακός, Φ.Ο. Βριλησσίων, Α.Ο. Μαρκόπουλο και Άρτεμις Κορυδαλλού.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ε.Α.Λάρισας για την συνεργασία και για την παραχώρηση της αθλήτριας ώστε να αγωνιστεί στον σύλλογο μας με την φανέλα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Καλωσορίζουμε την Πηνελόπη Παπαστεργίου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Πηνελόπη Παπαστεργίου δήλωσε στο paon.gr:

“Πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ που τη νέα σεζόν θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ στην VolleyLeague και θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού.

Γνωρίζω ότι σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είναι τιμή μου να αγωνιστώ με την φανέλα του Πανναξιακού και για αυτό θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Οικονόμου που με επέλεξε αλλά και την διοίκηση του συλλόγου που μου δίνει αυτή την δυνατότητα δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να εκπληρωθούν όλοι μας οι στόχοι”.

welcome_papastergiou_e41fc.jpg

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares