Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 19:33

Κοπή πίτας-Το φλουρί στον Θάνο

kopi pitas foinika 2012

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικας Σύρου και της Λέσχης Φίλων Φοίνικα.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ανδρική ομάδα που βρισκόταν ακόμα στη Σύρο, αθλητές όλων των υπολοίπων τμημάτων, εκπρόσωποι των τοπικών Εκκλησιών, των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι και μέλη της Λέσχης Φίλων του Φοίνικα.

William Hill Poker

Στους χαιρετισμούς τους, τα μέλη της διοίκησης αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που έχει γίνει την τελευταία διετία και όσα έχουν επιτευχθεί αυτό το διάστημα, σε αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Τονίστηκε για πολλοστή φορά ότι αυτή η ομάδα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη Σύρο και πως πρέπει να στηριχθεί όσο περισσότερο γίνεται από την τοπική κοινωνία.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα: «Εγώ εύχομαι υγεία και σ’ αυτούς που σήμερα δεν βρίσκονται εδώ κοντά μας και είναι αρκετοί. Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε δειλά την οργάνωση αυτής της ομάδας. Πέρυσι, στην ίδια εκδήλωση, μιλάγαμε για τον Φοίνικα της Α2 κατηγορίας. Φέτος μιλάμε γι’ αυτόν της Α1 και αυτό οφείλεται στη συμπαράσταση όλων σας.
Θα ήθελα να συνεχίσετε την συμπαράστασή σας στην ομάδα. Ο Φοίνικας είναι όλου του νησιού, το προβάλει και αποτελεί την μεγαλύτερη δυνατή και καλύτερη διαφήμιση για τη Σύρο. Τα δύσκολα πέρασαν, όμως πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί η στήριξή σας ώστε να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα».
Ο τυχερός από την κοπή της πίτας της ανδρικής ομάδας που του έπεσε το φλουρί ήταν ο Αντώνης Θάνος, σ’ ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο γι’ αυτόν, μετά την ανάδειξή του ως MVP του χθεσινού αγώνα με την Κηφισιά. Από το γυναικείο τμήμα, το φλουρί έπεσε στην αθλήτρια Δάφνη Σταθοπούλου, ενώ στην πίτα για τους υπόλοιπους (παράγοντες, μέλη της Λέσχης και φιλάθλους) το φλουρί έπεσε στον υπεύθυνο Τύπου της ομάδας Δημήτρη Ζολώτα.
Στον χαιρετισμό του, μετά από… μαζική απαίτηση των παικτών, ο προπονητής Νίκος Νεόφυτος αρκέστηκε να πει: «Εγώ, πέραν από καλή χρονιά και υγεία, θα ευχηθώ να ξεπεράσουμε αυτή την κατάθλιψη που μας έχει πιάσει όλους τους Έλληνες και να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη βοήθεια που μας δίνετε και την αγάπη που νιώθουμε κάθε φορά εδώ στο όμορφο νησί σας».
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και βράβευση των κύριων χορηγών του συλλόγου, ενώ προβλήθηκε και ένα διαφημιστικό σποτ για τη Σύρο το οποίο επιμελήθηκε η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου και το οποίο θα προβάλεται από τη Nova
Α.Ο. Φοίνικας

William Hill Poker

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares