Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 10:28

Πολλά μποφόρ στη Σύρο

foinikas-kifisia 2010

Με σύμμαχο την παράδοση ο Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει (28/1, 19.00) την Κηφισιά για την 14η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Οι νησιώτες θέλουν άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα (5η σερί) για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Κηφισιά καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει σε αυτή.

William Hill Poker
Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, βρήκε το δρόμο των επιτυχιών κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική και φιλοδοξεί αύριο σε μια ακόμη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.
Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Ντάγκουμπιτς, ενώ επιστρέφει κανονικά ο Νίκος Παπαγγελόπουλος μετά από απουσία 15 ημερών.
Για την αυριανή αναμέτρηση ο Στέλιος Νικηφορίδης τόνισε: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι έχουμε ως στόχο να παίζουμε καλύτερο βόλεϊ και να παίρνουμε τους βαθμούς όσο πιο εύκολα γίνετε. Με την Κηφισιά πάντως δε θα έχουμε εύκολο έργο, αφού είναι μια ομάδα απρόβλεπτη, η οποία καίγεται για βαθμούς».
Από πλευράς Κηφισιάς ο ακραίος της ομάδας Θεόκλητος Καριπίδης τόνισε: «Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε μια αίσθηση αυτοπεποίθησης στην ομάδα, μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ παίζουμε με μια ομάδα την οποία ξέρουμε καλά, αφού έχουμε παίξει αρκετά φιλικά. Κι οι δύο θέλουμε τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους και θα γίνει μεγάλη μάχη».
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Πανούτσος, Βουδούρης με παρατηρητή τον κ. Ιορδανίδη.
Volleynews.gr

William Hill Poker

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares