Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011 15:24

Pre-game Φοίνικας-Παμβοχαϊκός

FINIKAS-PAMVOHAIKOS_logos

Οι δύο νεοφώτιστοι στη Volleyleague αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που πέρα από ντέρμπι της περιφέρειας είναι και ντέρμπι κορυφής καθώς αναμετρώνται ο 4ος της βαθμολογίας Φοίνικας με την 3ο Παμβοχαϊκό, αν και οι δύο προπονητές των ομάδων έδειξαν να μην ασχολούνται και τόσο πολύ με τον βαθμολογικό πίνακα.

«Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος κι έχουμε μπροστά μας και τα πλέι οφ είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ντέρμπι κορυφής. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο στόχος παραμένει ίδιος και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Νίκος Νεόφυτος ο οποίος την τελευταία στιγμή θα μάθει αν μπορεί να υπολογίζει τον Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του), ενώ εκτός θα είναι κι ο ανέτοιμος Ζένια Γκόρτσανιουκ.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και στον Παμβοχαϊκό με τον Λούκας Σζάρεκ να μην ακολουθεί την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
«Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι παίζει ο 3ος με τον 4ο και δεν το βλέπουμε έτσι το παιχνίδι. Εμείς δεν είμαστε το φαβορί, σε ένα ακόμη σημαντικό ματς για την εξέλιξη της ομάδας και το μόνο που με απασχολεί είναι το… τάιμινγκ της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αφού λόγω του εορταστικού κλίματος, θέλω να μην παρασυρθούμε και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς.

ΑΟ Φοίνικας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares