Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011 18:30

Αδειάζουν την Λαγουδάκη Μυλωνάκης και Μουλά…

LAGOUDAKI_SIMA

Ο ΣΥΔΠΕ Α.Α.Α. με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο γενικός γραμματέας Λεμονιά Μουλά στηρίζουν το μέλος τους Χ. Χρηστίδη και χαρακτηρίζουν ψευδή τον ισχυρισμό της Λαγουδάκη, ότι την αποκάλεσε "ηλίθια"...

{div float:left}{/div}«Σχετικά με δημοσιεύματα στον αθλητικό τύπο όπου ο διαιτητής του Συνδέσμου μας κος Χρήστος Χρηστίδης φέρεται ότι αποκάλεσε την αθλήτρια της ομάδος ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ κα Στέλλα Λαγουδάκη «ηλίθια», εκφράζουμε την λύπη μας για την ψευδή αυτή αναφορά που σκοπό είχε την παραπλάνηση του τύπου και της φίλαθλης κοινής γνώμης, ώστε να δικαιολογηθεί η αντιαθλητική συμπεριφορά της εν λόγω αθλήτριας μετά το τέλος του αγώνα, όπως σαφέστατα αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα και την σχετική έκθεση του κου Χ.Χρηστίδη.

Ο Σύνδεσμος μας καταδικάζει τέτοιες ενέργειες παραγόντων και αθλητών, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την συκοφάντηση διαιτητών-μελών μας και σας γνωρίζει ότι θα υποστηρίξει κάθε μέλος μας το οποίο αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο τρόπο για να προστατέψει την τιμή και την υπόληψή του», αναφέρει ο ΣΥΔΠΕ Α.Α.Α.

Η παίχτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ κλήθηκε σε απολογία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η υπόθεση έχει ενοχλήσει πολλούς στην Νάξο και αναμένετε να έχουμε συνέχεια στο θέμα αυτό.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares