Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 20:19

Σκάει ''ΒΟΜΒΑ'' με την διεθνή Κουβανή Μεντάρο ο ΑΟ Θήρας [pics-vids]

Αέρας Καραϊβικής και συγκεκριμένα της εξωτικής Κούβας θα πνέει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την επόμενη σεζόν, καθώς η διοίκηση του ΑΟ Θήρας κινήθηκε πολύ έξυπνα στο μεταγραφικό παρασκήνιο και απέκτησε την διεθνή διαγώνια Yaremis Mendaro.

Η διεθνής 1,88 ύψους Κουβανή είναι 25 χρονών και διαθέτει τεράστια εμπειρία αφού είναι μέλος ομάδων σε άκρως ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως το Ιταλικό και το Γαλλικό, όπου αγωνίζεται την τελευταία τετραετία.

Το όνομα της αθλήτριας έπαιξε και για άλλες Ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται φέτος στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν οι διοικούντες του ΑΟ Θήρας, γνωρίζουν πως να κινηθούν μεθοδικά και να ενισχύσουν εκεί που πρέπει την ομάδα της Σαντορίνης, «ψωνίζοντας πάντα από το πάνω ράφι» και αποδεικνύοντας στο έπακρο δεν είναι τυχαίες οι πορείες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Μεντάρο είναι η τρίτη ξένη που αποκτήθηκε, καθώς έχουν προηγηθεί η Γερμανίδα Μπρίκμαν και η Πορτορικανή Νογκέρας.

Baronissi-yaremis-mendaro-leyva-esultanza_d9efb.jpg

Την Δευτέρα στην πρώτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Μεντάρο πέρασε σήμερα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Μετροπόλιταν από τον γιατρό του ΑΟ Θήρας και Διευθυντή του Ορθοπεδικού τμήματος κ. Ιωάννη Τσώλο, ενώ πριν λίγο το ίδιο επιτυχημένα ήταν και τα εργομετρικά που πέρασε η αθλήτρια, τα οποία έδειξαν ότι η αθλήτρια είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η Κουβανή έχει ήδη το εισιτήριο στην τσέπη και την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη της ομάδας στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Από την πρώτη, θα απουσιάσουν οι διεθνείς του ΑΟ Θήρας (Μερτέκη, Αρτακιανού, Εμμανουηλίδου), όπως και ο βοηθός του Μπράνκο Γκάιτς και στατιστικολόγος της ομάδας Γιώργος Σομπόνης, ο οποίος θα επιστρέψει στη Σαντορίνη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική ομάδα Ανδρών.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι στο τιμ του ΑΟ Θήρας θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα, όπως αυτό του φυσικοθεραπευτή - χειροπρακτικού κ. Γιώργου Βασιλαράκου, ο οποίος είναι εξαιρετικό επιστήμονας με σπουδές στο Λονδίνο.

Mendaro-1_88585.jpg

Καριέρα 

Όνομα: Yaremis de la Caridad 

Επίθετο: Mendaro Leyva  

Βάρος:70kg

Ύψος:188cm

Χέρι: Αριστερό 

Γενέθλια : 21.04.1994 

Καταγωγή: Κούβα  

Mendaro-12_5d089.jpg

Καριέρα

Αυγ. 2018- Μάιος 2019 Olimpia Teodora Ravenna A2 (ITA) 9th place

Αύγ.  2017- Μάιος 2018 P2P Givova Baronissi A2 (ITA)

Αύγ. 2016- Μάιος 2017 Quimper Volley 29 (FRA) A1

Αύγ. 2015- Μάιος 2016 Amiens Metropole ALMVB (FRA) A2

Ιαν. 2015- Μάιος 2015 Gresik Petrokimia (INDONESIA)

Δείτε βίντεο από αγώνες της Μεντάρο (σ.σ. αριθμός φανέλας #6)

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares