Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 01:55

Νίκη "ψυχολογίας" αναζητά ο Πανναξιακός

Ντέρμπι για την 5η θέση της βαθμολογίας στη Νάξο, με τον τοπικό Πανναξιακό να υποδέχεται την Ηλιούπολη.

Η ομάδα της Νάξου αναζητά τη νίκη μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (Μακεδόνες και Άρης εκτός, Θήρα εντός) και θέλει το τρίποντο για να αποκτήσει και πάλι ψυχολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Αμάντα Μπράουν επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Κώστας Παπαδόπουλος υπολογίζει όλες τις αθλήτριες του.

Η Ηλιούπολη θα ταξιδέψει για τη Νάξο το πρωί του Σαββάτου χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Η Πηνελόπη Μπλάμη είναι ευχαριστημένη για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας της και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, κόντρα στον Πανναξιακό που «διψάει» για βαθμούς.

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και θεωρώ μέσα στη Νάξο θα το πετύχουμε».

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Θεωρώ ότι η Νάξος θα είναι η πιο δύσκολη έδρα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Θα έχουν το ατού του κόσμου που γεμίζει το γήπεδο. Εμείς πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας. Η Νάξος είναι πιο πλήρης από εμάς, έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά θα παλέψουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και αν αυτό φέρει ένα καλό αποτέλεσμα τότε είναι ευπρόσδεκτο».

STAT TIPS

Η Λιάγκη ήταν η 1η σκόρερ της 7ης αγωνιστικής με 18 που είναι οι λιγότεροι σε αγωνιστική.

Διαιτητές: Μενεσλής-Λιάκου. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: ΚατσούληςΕμ.-Μουστάκη. Γραμματεία: Τζακώνιάτου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares