×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 19:27

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ: Έρχονται εξελίξεις στα μεταγραφικά……

EOPE-PANAXIAKOS_SIMATA

Σημαντικές εξελίξεις αναμένετε να υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα στο Πανναξιακό ΑΟΝ.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η Διοίκηση του Ναξιώτικου συλλόγου έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείετε την εβδομάδα που θα έρθει να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις. Μάλιστα οι ίδιες πηγές μας διαβεβαίωσαν ότι θα γίνουν κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στο θέμα του προπονητή η ομάδα του Πανναξιακού δουλεύει με την ίδια μεθοδικότητα που την διακρίνει ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.

Αναμένουν για Α1 και Γ΄ Εθνική….

Εν αναμονή της επίσημης απόφασης της Ε.Ο.ΠΕ βρίσκονται στην Νάξο για την συμμετοχή ή μη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1. Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν θέση για ένα θέμα που απλός βρίσκετε σε «καφενειακές» συζητήσεις. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μπάσκετ ανδρών, όπου το μόνο σίγουρο είναι η δήλωση αδυναμίας αρκετών ομάδων να συμμετάσχουν στην Γ΄ Εθνική, αναγκάζοντας την Ε.Ο.Κ να στρέψει την ματιά της στις ομάδες που θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία και αναγνωρίζοντας σε μια από αυτές την ομάδα του Πανναξιακού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η μεθοδικότητα των Ναξιωτών δεν τους επιτρέπει να εμπλακούν σε προπονητολογίες, μεταγραφιολογίες και κατηγοριολογίες που με τόσα φλέγοντα θέματα ανοιχτά  μόνο κακό θα μπορούσαν να κάνουν στην παρούσα φάση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares