Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 22:52

Αντιμέτωπος με τη παλιά του ομάδα ο Γιώργος Ρούσσης

Με την 11η αγωνιστική πέφτει αύριο Σάββατο (17/12) η αυλαία του πρώτου γύρου με το ντέρμπι στη Νάξο μεταξύ του Πανναξιακού και του Παναθηναϊκού να είναι αυτό που θα τραβήξει τα βλέματα των φίλων του αθλήματος. 

18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - Παναθηναϊκός ΑΟ ΔΑΚ Νάξου

Η ομάδα της Νάξου βρίσκεται στην 3η θέση (24β.) ενώ οι «πράσινες» στην 1η θέση με (28β.) με την αναμέτρηση να έχει σπουδαίο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και μία ιδιαιτερότητα, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Νάξου θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα. 

Ο ίδιος, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Το Σάββατο παίζουμε απέναντι στην ομάδα που δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αποτελεί παράσημο για μας που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς έχουμε κάνει έναν ιδανικό πρώτο γύρο και θα θέλαμε να τον κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο. Για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας με συγκέντρωση και χωρίς νεκρά διαστήματα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα».

Από την άλλη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι ο Πανναξιακός έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, προμηνύει ότι θα μας ασκήσει μεγάλη πίεση και θα παλέψει για τη νίκη μέσα στην έδρα του. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε το 100% ώστε να φτάσουμε στη νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares