×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 23:32

«Τανκς» ο Πανναξιακός

Τι κι αν υπάρχει κούραση; Τι κι αν οι αθλήτριες έχουν να δουν το σπίτι τους καμιά βδομάδα και βάλε. Ο Πανναξιακός συνεχίζει να τρομάζει τους αντιπάλους του, με την φόρα που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό. Αυτή την φορά το θύμα ήταν Θέτιδα. Το πάλεψε με νύχια και με δόντια μπας και πάρει έστω έναν βαθμό. Δεν τα κατάφερε εντέλει αφού οι φιλοξενούμενες δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρα νίκη τους, αφού επικράτησαν στην Βούλα της Θέτιδας με 1-3 σετ. Πλέον περιμένουν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι τους την επόμενη αγωνιστική, δίνοντας το μήνυμα προς..πράσινη κατεύθυνση πως το ταξίδι στην Νάξο μόνο εύκολο δεν θα είναι.


ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Τα πράγματα στο παιχνίδι δεν ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο για τον ΠΑΟΝ καθώς οι γηπεδούχες έδειχναν να έχουν τις λύσεις στην επίθεση, με πρωταγωνιστή την Γιόβιτς και το σερβίς της,το οποίο έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την υποδοχή του Πανναξιακού. Κάπου εκεί η υπόθεση πρώτο σετ έληξε και η Θέτιδα πήρε κεφάλι στον αγώνα (25-17).

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν θετικά προς τις φιλοξενούμενες, καθώς παρόλο που οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν στα μέσα του, με το σκορ να βρίσκεται στο 10-10, η Φρέσκο πήρε την ομάδα από το χέρι και με σερί από την θέση του σερβίς έδωσε προβάδισμα και εντέλει το σετ στις Ναξιώτισσες ισοφαρίζοντας σε 1-1 (15-25).

Η ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με την Θέτιδα να ξεκινάει καλύτερα και να παίρνει προβάδισμα στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με 8-5. Για ακόμη μια φορά όμως ο Πανναξιακός έδειξε ότι έχει στο αίμα του τις ανατροπές και κάνοντας το απόλυτο come back ανέτρεψε την μέχρι στιγμής εικόνα της αναμέτρησης και πήρε το σετ με 17-25 θέτοντας γερά θεμέλια για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, αλλά και των τριών βαθμών.

Στο τελευταίο σετ το παιχνίδι παίχτηκε σαν το σκύλο με την γάτα καθώς οι γηπεδούχες πάλεψαν όσο μπορούσαν να το κατακτήσουν θέλοντας όσο τίποτα άλλο ακόμα και τον έναν βαθμό. Ο ΠΑΟΝ είχε αντίθετη άποψη αφού ακόμα και στο 20-20 που τα πάντα βρισκόντουσαν στην κόψη του ξυραφιού, έδειξε καθαρό μυαλό τελείωσε τις φάσεις, τελείωσε και το πανηγύρι στην Βούλα.

ΤΑ ΣΕΤ

1-3 (25-17, 15-25, 17-25, 23-25).

ΘΕΤΙΔΑ (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Χριστινίδου, Εσντέλ, Γιόβιτς, Ξηνταρά λ,/ Κερασιώτη (λ), Τουρνάκη, Αργυροπούλου, Τοντάι, Λεωνίδου

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης):Φρέσκο, Πότοκαρ, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Γάτση, Σεφεριάδου

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Γεωργοπούλου: «Αρχίζουμε και προσπαθούμε»

«Στα τελευταία παιχνίδια πάντα κυνηγάμε τη νίκη, κυνηγάμε το βαθμό. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και σήμερα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη. Πιέσαμε και πηραμε εύκολα το πρώτο σετ και μετά εμείς κάναμε λάθη στο σερβίς, στην υποδοχή και στα κρίσιμα σημεία ο Πανναξιακός έπαιρνε τις φάσεις και το σετ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάξου και συγχαρητήρια και στα δικά μας κορίτσια που αρχίζουν πιστεύω και προσπαθούν».

Ρούσης: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια»

«Ηταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας. Παίξαμε τρία σερί εκτος έδρας ματς με πολύ αξιόλογους αντιπάλους, είναι μεγάλο επίτευγμα και δίνω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που υπερέβαλαν εαυτό και έκαναν το ‘3 στα 3’. Το σημερινό ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η Θέτιδα ψάχνει βαθμούς και δεν έπρεπε να τους βρει από εμάς και κερδίσαμε».  

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares