×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 22:26

Επιστροφή στις νίκες με περίπατο για τον Πανναξιακό [pics-vid]

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας 3-0 την Ελπίδα Αμπελοκήπων και όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσης μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πανναξιακός το έκανε να μοιάζει με εύκολο καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ένα πολύ καλό και αξιόμαχο σύνολο.

Με την Σλοβένα ακραία Μόνικα Πότοκαρ να επιστρέφει στο τερέν και να δείχνει έτοιμη χωρίς προβλήματα, και με τις Οικονομίδου, Δρακουλίδου, Τοτσίδου να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του και δικαίως πήρε τα εύσημα από τον προπονητή της Ελπίδας, Γιώργο Χρυσομαλίδη.

Ειδική μνεία αξίζει στην λίμπερο της ομάδας της Νάξου, Ξένια Κακουράτου που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της «σκουπίζοντας» κάθε μπάλα που βρισκόταν στην περιοχή της ομάδας της.

Στην εικόνα του αγώνα, που οι φίλοι της ομάδας και του γυναικείου βόλεϊ είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού, το καθαρό 3-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια κριτικής. Οι Ναξιώτισες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τη Δρακουλίδου να έχει λύσεις στην επίθεση αλλά και «όπλο» το σερβίς που έβαλε δύσκολα στην υποδοχή της Ελπίδας. Ο Πανναξιακός πήρε από την αρχή μεγάλη διαφορά (10-1) στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ έφτασε 16-5. Η Καλανταρίδου με άσο έκανε το 23-11 χωρίς συνέχεια καθώς οι γηπεδούχες πήραν εύκολα με 25-21 το πρώτο σετ.

Καλό ξεκίνημα για τις γηπεδούχες και στο δεύτερο σετ που μετά το α’ τεχνικό τάιμ άουτ (8-5) πήρε εκ νέου «αέρα» με τα σερβίς της Οικονομίδου (11-5). Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και η Γουίλσον για λογαριασμό των φιλοξενουμένων με την ομάδα της Νάξου όμως να έχει τον έλεγχο (16-10 β’ τεχνικό τάιμ άουτ). Ο Πανναξιακός έφτασε εύκολα στο 2-0 σετ με 25-16.

Η Ελπίδα για πρώτη φορά πέρασε μπροστά στις αρχές του τρίτου σετ (0-2) αλλά ο Πανναξιακός ισοφάρισε και πάτησε γκάζι. Με επίθεση της Οικονομίδου και άσο της Φρέσκο έγινε το 10-4 ενώ οι φιλοξενούμενες παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις. Το τελικό 3-0 με 25-17 έδωσε ακόμα ένα «τρίποντο» στον Πανναξιακό, ο οποίος έχει 15 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Α.Ο Θήρας που ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 3-2 σετ.

Η γνώμη του πάγκου

Γιώργος Ρούσης: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στις νίκες και ακόμα περισσότερο που είμαστε σε καλή κατάσταση μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα. Κάναμε το παιχνίδι μας, ήμασταν σοβαροί και εμείς ουσιαστικά δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Νομίζω ότι τα αθλητικά προσόντα του Πανναξιακού έκαναν τη διαφορά αφού σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που διεκδικεί θέση στην τετράδα. Εμάς ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Όλες οι ομάδες σε 21 ημέρες έχουν παίξει έξι αγώνες ενώ εμείς από αυτά έχουμε κάνει ήδη τα μισά ταξίδια. Η ομάδα είναι κουρασμένη και γι αυτό τις δυο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει φρεσκάδα.Πάμε στη Θεσσαλονίκη να ξεκουραστούμε και να αρχίσουμε πάλι από την αρχή».

Τα σετ: 25-11, 25-16, 25-17

Πανναξιακός (Γιώργος Ρούσης): Φρέσκο, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου -λ / Ξαγοραράκη

Ελπίς (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) – Καλαϊτζάκη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου, Γκοβεδάρου

Φωτογραφίες

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares